Garsus reperis draudimo kompaniją padavė į teismą, tvirtindamas, kad ji atsisako jam mokėti solidžią pinigų sumą dėl 2016 metų lapkritį atšauktų koncertų. Remiantis teismui pateiktais dokumentais, „Lloyd" tvirtina, kad K. Westo psichologinė krizė kilo dėl marihuanos vartojimo, skelbia „The Sun".

40 metų muzikantas už patirtą žalą dėl atšauktų koncertų iš draudimo bendrovės reikalauja 10 mln. JAV dolerių kompensacijos. Teisme jis teigia, kad bendrovė jam mokėti neketina.

Skelbiama, kad į draudimo bendrovę K. Westas kreipėsi praėjus vos kelioms dienoms po jį ištikusios psichologinės krizės. Dėl kilusių problemų teko atšaukti net 21 koncertą.

K. Westas buvo atsidūręs psichiatrinėje ligoninėje. Dabar, praėjus aštuoniems mėnesiams, jis tvirtina, kad nei jis, nei jo bendrovė „Very Good Touring" draudimo pinigų taip ir negavo.

Antradienį teismui pateiktuose dokumentuose tvirtinama, kad draudimo bendrovė taip ir nesumokėjo muzikantui priklausančių pinigų ir tvirtina, kad jam pinigai esą nepriklauso, nes krizę sukėlė marihuanos vartojimas. Vos tik K. Westas buvo paguldytas į psichiatrinę ligoninę, jį gydantis gydytojas draudimo bendrovei pateikė reikiamus dokumentus, įrodančius, kad jis negali koncertuoti.

Kaip teigiama ieškinyje, draudimo bendrovė, siekdama išvengti finansinės atsakomybės, ėmė reikalauti keisti sutarties sąlygas.

Draudimo bendrovei K. Westas dėl savo būklės įteikė ir nepriklausomo gydytojo išvadas, kurios taip pat patvirtino, kad jis negali koncertuoti.

Byloje draudimo bendrovė taip pat kaltinama nutekinusi žvaigždei pakenkusią informaciją žiniasklaidai. Esą viskas buvo daroma tam, kad nereiktų mokėti pinigų. Tai, kad draudimo bendrovė tvirtina, kad reperis vartoja narkotikus, muzikanto atstovai įvardija kaip „nereikšmingus faktus".

K. Westo advokatai tikisi, kad šis atvejis bus puikus perspėjimas kitiems muzikantams, svarstantiems naudotis „Lloyd's" paslaugomis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)