Dėl fotografo Danielio Ramoso ir fotoaparato sugadinimo reperiui teismas skyrė 250 valandų visuomenei naudingų darbų Los Andželo technikos ir prekybos koledže. Skelbiama, kad incidentas įvyko 2013 metų liepą prie LAX oro uosto.

Net 262 valandas praleidęs bemokydamas mados dizaino studentus, 38 metų reperis gavo puikų savo darbo įvertinimą iš koledžo dekano.

Dekano laišką teismui perdavė K. Westo advokatas Blairas Berkas. Laiške teigiama: „Visuomenei naudingas darbas, kurį mūsų koledže atliko K. Westas, buvo labai naudingas mūsų studentams ir visam koledžui“.

Antrosios atžalos su Kim Kardashian besilaukiantis K. Westas, kaip skelbia TMZ.com, darbui koledže paskyrė daugiau laiko, nei jam buvo skyręs teismas. Gegužę koledže vykusioje diplomų teikimo šventėje reperis rėžė įkvepiančią kalbą.

Kanye Westas ir Kim Kardashian

K. Westas, kurį teismas dėl incidento oro teisme pripažino kaltu dėl užpuolimo, buvo nuteistas dvejiems metams lygtinai, jam nurodyta lankyti pykčio valdymo kursus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)