Kalbėdama apie K. Sobčiak vaikystę, L. Narusova tikina dėjusi visas pastangas, kad ant dukters nė dulkelė nenukristų. Tačiau televizijos žvaigždės požiūris į vaikų auklėjimą kardinaliai skiriasi. Tokia išvada peršasi stebint, kaip ji elgiasi su šešių mėnesių sūneliu Platonu, rašo starhit.ru.

Salonų liūte tituluojamos glamūrinio žurnalo redaktorės K. Sobčiak motina neišpasakytai myli ilgai lauką anūką Platoną. Kaip vienoje laidoje pasakojo berniuko senelis Emanuelis Vitorganas, L. Narusova – tiesiog nuostabi močiutė, visomis išgalėmis besistengianti apgaubti mažylį meile ir šiluma.

Ksenija Sobčiak žurnalo "Tatler" viršelyje

L. Narusova taip uoliai rūpinasi Platonu, kad jo tėvams kartkartėmis tenką ją drausminti. K. Sobčiak ypač protestuoja prieš L. Narusovos dalyvavimą, kai vaikas plukdomas baseine. „Ji tiesiog negali žiūrėti, kaip berniukas panardinamas į vandenį ir kaip iš jo išnyra“, – sakė E. Vitorganas.

L. Narusova ir pati pripažįsta, kad anūko auklėjimo metodai ją šokiruoja. K. Sobčiak buvo auginama, galima sakyti, šiltnamio sąlygomis, o Platoną tėvai nuo keturių mėnesių plukdo baseine. Kadrų, kuriuose įamžintos vaiko maudynės, moteris tiesiog negali žiūrėti.

Grūdinančias procedūras L. Narusova vadina žiauriomis.

Не могу налюбоваться ❤❤❤ Спасибо @minimestudio #рекламнаяпауза

A post shared by Ксения Собчак (@xenia_sobchak) on Apr 28, 2017 at 12:47am PDT

„Buvau tarsi višta perekšlė, – prisimena L. Narusova. – Vis rūpinausi, kad nekiltų nė menkiausias skersvėjis, kad kojytės būtų apautos vilnonėmis kojinėmis, kad, neduokdie, vanduo, nebūtų per šaltas. O štai jie vos keturis mėnesius teturintį kūdikį plukdo baseine. Niekaip nebūčiau pasiryžusi tokiam žingsniui. Deja, taip jie įsivaizduoja vyro auklėjimą.“

L. Narusova tiesiog dievina savo anūkėlį. Ji lig šiol prisimena pernai metų lapkričio 18-ąją. Tą dieną mylimas anūkas išvydo pasaulį. K. Sobčiak motina, beje, su dukra dalyvavo gimdyme, taigi, patyrė ne vieną jaudulio ir stiprių emocijų akimirką.

„Taip jaudinausi dėl dukters, kad atrodė, geriau pati būčiau jos vietoje. Kai gydytojas liepė Ksiušai stangintis, aš stanginausi kartu su ja, kai liepė giliau kvėpuoti, ir pati giliau įkvėpiau, o kai lemiamą akimirką ji suriko, taip pat surikau. Jaučiausi taip, tarsi pati būčiau antrą kartą gimdžiusi. Negaliu nupasakoti tuometinių emocijų. Tikiuosi, Ksiuša suteiks progą dar sykį jas patirti“, – dalijosi įspūdžiais L. Narusova praeitų metų lapkritį.

K. Sobčiak motina taip pat pabrėžė, kad po sūnaus gimimo dukra tapo gerokai nuolaidesnė ir moteriškesnė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją