Buvęs erotinis modelis prieš kelis mėnesius atvirai prisipažino, jog būdama 23-ęjų ir laukdamasi savo pirmagimio Harvey, apie nėštumo nutraukimą rimtai galvojo net tris kartus.

Esą skausmas dėl skyrybų su tuomečiu jos mylimuoju Dwightu Yorke'u buvo toks nepakeliamas, jog ji troško atsikratyti jųdviejų atžala.

Šios minties moteris ilgainiui atsisakė, tačiau filmuodamasi pirmadienio laidoje patikino, jog, jei tik būtų žinojusi apie vaikelio ligas, būtų pasiryžusi abortui.

13-metis K. Price sūnus serga autizmu, yra aklas, turi aktyvumo ir dėmesio sutrikimų bei serga itin retu „Prader-Willi“ sindromu, dėl kurio turi nežabojama alkio jausmą.

Laidoje K. Price taip pat prisipažino, jog yra ne kartą pastojusi neplanuotai, o abortas jai buvo atliktas net du kartus.

„Be abejo, čia nėra kuo didžiuotis. Bet, kaip jau supratote, esu velniškai vaisinga“, – pirmadienio popietę laidoje sakė K. Price.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (71)