Nuo pat tos akimirkos, kai Kate Middleton primą kartą sužavėjo Kembridžo kunigaikštį dėvėdama permatoma trikotažine suknele, be grakščios figūros ji pagrįstai galėjo didžiuotis ir vešliomis garbanomis.

Žvilgančios ilgų tamsių plaukų sruogos, krentančios stilingomis kruopščiai suformuotomis garbanomis, buvo tarsi Kembridžo kunigaikštienės vizitinė kortelė.

Todėl sprendimas nusirėžti gerus 15 centimetrų – tikrai ne šiaip koks, o pakankamai drąsus žingsnis – juk tai padarė ne bet kas, o pati Kembridžo kunigaikštienė.

Metų metais K. Middleton buvo laikoma nekintančiu pavyzdingos merginos idealu. Tokią etiketę jai buvo imta klijuoti dėl atitinkamo įvaizdžio, kurį labai aiškiai nusako tokios detalės kaip ilgi žvilgantys plaukai, skoninga apranga, kelių nedengiantys sijonukai ir bespalviu laku žvilgantys nagai.

Pavyzdžiui, per kasmet vykstančią sodų šventę „Chelsea Flower Show“ plaukus K. Middleton buvo susišukavusi į viršų, o dėvėjo „Rochas“ mados namų sodriai žalios spalvos suknelę, kurią, lyginant su įprasta jos apranga, gal net būtų galima pavadinti kiek įžūlia.

Per savo sesers vestuves K. Middleton atrodė tiesiog puikiai su „Alexander McQueen“ mados namų kūriniu. Jokių priekaištų jos išvaizdai nebūtų įmanoma išsakyti ir kalbant apie tai, kaip ji atrodė per iškilmingo vėliavos nešimo ceremoniją ar per Karališkąsias Askoto žirgų lenktynes. O štai į naujos V&A parodų galerijos atidarymą Kembridžo kunigaikštienė ryžosi ateiti apsivilkusi „Gucci“ mini suknelę, apsiūtą juodomis ir raudonomis juostelėmis.

Apie tokią „Dolce & Gabbana“ suknelę, kurią K. Middleton pasirinko per visiškai neseniai vykusį renginį, ko gero, svajoja kiekviena moteris. Šį baltą, gana stambiai taškuotą drabužį būtų galima vadinti tikru apie pasitikėjimą bylojančios itališkos mados pavyžiu. Dėmesio verta ne tik suknelė, bet ir apavas. Vietoj tradicinių rusvų aukštakulnių Kembridžo kunigaikštienė pasirinko juodos spalvos basutes. Jos suteikia įvaizdžiui laisvesnio stiliaus įspūdį.

Dėl grakščių kūno linijų K. Middleton galėtų drąsiai žingsniuoti podiumu su kitomis manekenėmis, todėl džiugu matyti, kad pastaruoju metu ji stengiasi susikurti madingą įvaizdį. Visgi šukuoseną, primenančią tūkstantmečio pradžioje madingus pokylius, tikrai būtų sunku suderinti su apdarais iš 2017 metų „Alexander McQueen“ kolekcijos.

Į naują trumpesnių palukų šukuoseną dėmesys krypsta, visų prima, todėl, kad su ja K. Middleton atrodo kur kas šiuolaikiškiau, o tai svarbu – juk ji pamažu vis labiau susigyvena su savo, kaip motinos, žmonos ir karališkosios šeimos atstovės, vaidmeniu.

K. Middleton dabar yra 35-eri metai. Tokio amžiaus moterys paprastai nebebijo reikštis kaip susiformavusios asmenybės, be to, tiesiog trykšta energija. Jų nebestabdo jokie dvidešimtmetėms būdingi būgštavimai ir netrikdo sulaukus keturiasdešimties patiriamas stresas. Dėl šių priežasčių kaip tik šiuo laikotarpiu moterys atranda tikrąjį savo stilių, ima pasitikėti savimi ir suprasti, ko išties nori iš gyvenimo.

K. Middleton jau ir taip yra nemažai nuveikusi: ištekėjo už princo ir pagimdė du sosto įpėdinius.

Akivaizdu, kad dabar ji su užmoju ims formuoti savo ir jaunos savo šeimos ateitį. Kitaip sakant, taps tikrai užsiėmusia ledi, kuriai neliks laiko vėjavaikiškoms šukuosenoms. O užsiėmusios ledi, kad ir gali atrodyti pakankamai moteriškai, visada turi jaustis patogiai. Dar pora–trejetas centimetrų ir K. Middleton šukuosena gali tapti tikrai praktiška.

Skirtingi K. Middleton įvaizdžiai - nuotraukų albume:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (58)