Praėjus metams po „Party Pieces“ įkūrimo 1989 m. darytoje nuotraukoje – jau tada puikiai prieš fotoobjektyvą besijaučianti kur kas vėliau karališkosios šeimos nare tapsianti K. Middleton.

Middletonų šeima (7-erių Kate - dešinėje)

Įmonės sėkmė suteikė K. Middleton tėvams galimybę siųsti savo vaikus mokytis į geras mokyklas, šeima reguliariai ilsėjosi Karibuose ir įsigijo net 4,7 mln. svarų (5,37 mln. eurų) vertės namą Berkšyro kaime, Baklberyje.

Nespalvota nuotrauka, „Party Pieces“ trisdešimtmečio proga publikuojama įmonės internetinėje svetainėje, iliustruoja, kaip K. Middleton mama Carole sėkmingai į bendrą veiklą įtraukė visą savo šeimą. Nuotraukoje – tuo metu 37-erių C. Middleton su vaikais: dukterimis Kate ir Pippa bei sūnumi Jamesu.

Dabar jau 61 m. C. Middleton nuotraukoje atrodo įspūdingai, ypač atsižvelgus į jai kaip verslininkei ir trijų mažų vaikų motinai tekusią atsakomybę ir rūpesčius.

Internetiniame tinklaraštyje C. Middleton dalinasi prisiminimais apie 1987 m. įkurtą įmonę, kai Jamesas buvo tik ką gimęs, o ji kartu su sutuoktiniu Michaeliu į Jungtinę Karalystę (JK) grįžo iš Jordanijos, kur sutuoktinių pora dirbo „British Airways“.

„Nusprendėme, kad reikia grįžti, nes Catherine buvo atėjęs laikas eiti į mokyklą, - rašo ji. – Tuo metu šventinės atributikos nebuvo daug, todėl net ir paprasčiausių dalykų paieškos tapdavo tikru iššūkiu.

Atsispausdinau skrajučių, kurias dalinau, o jau netrukus mūsų sode esanti pašiūrė tapo pakavimo patalpa ir biuru.“

Įmonė augo sparčiai, o 1989 m. prekyba jau buvo vykdoma iš Berkšyre esančio sandėlio. Po trejų metų sėkmingos veiklos C. Middleton nusprendė įsirengti dar kelis sandėlius. Ši įmonė sėkmingai veiklą vykdo ir dabar, joje dirba 40 asmenų, o per savaitę įvykdoma apie 4000 užsakymų.

Nors K. Middleton tėvų turto vertė tikrai nemaža, vis tik tikslių skaičių niekas nežino, nes „Party Pieces“ – privati įmonė, taigi savo pelno atskleisti neprivalo. C. Middleton ir dabar tikina, kad ši įmonė – tikrų tikriausias šeimos verslas, o jos vaikų indėlis į verslo sėkmę labai didelis, todėl ji labai vertina jų nuomonę.

K. Middleton gyvenimas iš arčiau:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (32)