Dobilų puokšteles Haunslove įsikūrusiam pėstininkų batalionui karališkosios šeimos moterys teikia nuo 1901 metų, kai tai pradėjo daryti karalienė Aleksandra.

2012 metais šias pareigas iš princesės Anne perėmė 34 metų Kate Middleton. Pernai ji teikė puokšteles būdama aštuntą mėnesį nėščia, rašo dailymail.co.uk.

Tačiau šį kartą kunigaikštienė nusprendė iš Londono grįžti į savo namus Norfolke, kur bus su savo vaikais – dviejų metų princu George`u ir 10 mėnesių princese Charlotte.

Praėjusį vakarą vienas šaltinis „Daily Mail“ Ephraim Hardcastle tinklaraščiui sakė: „Atrodo, kad Kate, Londone praleidusi Britanijos tautų sandraugos dieną, nekantrauja grįžti į Norfolką pas savo vaikus“.

„Puokšteles įteiks Williamas. Natūralu, kad airių gvardiečiai bus nusivylę“, - teigė jis.

Tuo tarpu žurnalas „Hello“ praneša, kad Kate praleis kasmetinę tradiciją, nes sekančią dieną Norfolke turės dalyvauti oficialiame renginyje.

Ji yra karališkoji Rytų Anglijos vaikų slaugos ligoninių („East Anglia's Children's Hospices“, EACH) globėja ir penktadienį oficialiai atidarys naują EACH labdaros parduotuvę.

Šios žinios pasirodė tuo metu, kai tiek Williamas, tiek Kate sulaukia intensyvios kritikos, jog yra „ne visu etatu“ savo pareigas atliekantys karališkosios šeimos nariai, kur kas rečiau dalyvaujantys oficialiuose renginiuose negu karalienė ir princas Philipas.

Itin daug kritikos tenka Williamui, kuris greitosios pagalbos sraigtasparnio piloto darbą bando derinti su aukšto karališkosios šeimos nario įsipareigojimais.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (22)