32 metų S. Disickas kelis kartus buvo pastebėtas su šviesiaplauke gražuole Niujorke ir Majamyje.

„Kourtney stebėtinai visa tai netrikdo, – pasakojo šaltinis. – Ji juda į priekį. Ji žino, kad tai tik trumpas susižavėjimas. Ji labai stengiasi tai ignoruoti ir tiesiog sutelkti dėmesį į vaikus. Ji žino, kad jie niekada nebebus kartu“.

Žinios apie naująją Scotto merginą pasirodė praėjusį ketvirtadienį, spalio 1 dieną, kai pora buvo pastebėta kartu leidžianti vakarą. Porelė užfiksuota viename Niujorko barų, užsuko į vakarėlį užmiesčio name, paskui iki ketvirtos ryto linksminosi naktiniame klube „1 Oak“, tada vėl apsilankė privačiame vakarėlyje, kol apie šeštą ryto grįžo į Scotto viešbutį.

„Scottas su šia mergina leido laiką visą naktį, – pasakojo naktiniame klube buvęs šaltinis. – Jis buvo ranka ją apkabinęs, jie priminė porą. Jis kelis kartus ją pabučiavo ir šypsodamasis šnabždėjo jai į ausį. Atrodė, kad ji labai juo susidomėjusi, tačiau jautėsi nepatogiai, labai nejaukiai, kai žmonės į ją spoksojo“.

Matant tai akivaizdu, kad tarp Kourtney ir Scotto viskas baigta. Pora po devynerių kartu praleistų metų išsiskyrė liepos ketvirtosios savaitgalį. Juodu augina tris vaikus: penkerių Masoną, ketverių Penelopę ir devynių mėnesių sūnelį Reigną.

„Scottas mato vaikus kada panorėjęs, – pasakojo buvusiai porai artimas šaltinis. – Nepaisant visų Scotto problemų su priklausomybe, jis yra puikus tėvas ir myli tuos vaikus iš visos širdies, jie dėl jo pamišę. Jis ateina į jos namus su jais susitikti“.

„Tačiau Kourtney nepriims Scotto atgal – niekada, – pridūrė šaltinis. – Kourtney su Scottu per šiuos metus įveikė daug dramų, tačiau šį kartą – viskas“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)