Antrojo vaiko šiuo metu besilaukianti K. Kardashian „prigavo“ vyrą peržiūrinėjantį buvusios merginos socialinio tinklo „Instagram‘ paskyroje skelbiamas nuotraukas.

Amber Rose

Kadangi šiuo metu K. Kardashian nerimą kelią dėl neštumo didėjančios jos kūno apimtys, šis nemalonus incidentas ją paveikė itin stipriai, rašo mirror.co.uk.

Kim Kardashian

„Kim užtiko Kanye, kai šis peržiūrinėjo Amber paskyrą „Instagram“. Ji įtūžo, tai tikrai paveikė jos pasitikėjimą savimi. Jis pasakojo, kad ji elgėsi kvailai“, - pasakojo porai artimas šaltinis.

Kim Kardashian

„Tada ji nuėjo prie jo kompiuterio ir aptiko jo vis dar saugomas senas intymaus turinio nuotraukas ir vaizdo įrašus, likusius po jų draugystės. Kim įniršo ir išrėžė, kad jis ją išdavė, tačiau jis mėgino Kim įtikinti, kad tai nėra reikšminga“, - teigė šaltinis.

„Ji jaučiasi nesaugi dėl besikeičiančių kūno linijų, todėl nekenčia kvapą gniaužiančią figūrą demonstruojančios Amber. Ji yra pasakojusi draugams, kad kartais jaučiasi, lyg Amber būtų trečias asmuo jų santuokoje, todėl nori, kad ji iš jų gyvenimo dingtų visiems laikams“, - pridūrė šaltinis.

K. Kardashian atstovas paneigė šias naujienas ir patikino, kad vis ši informacija neturi nieko bendro su realybe.

K. Westas su modeliu Amber Rose susitikinėjo dvejus metus. Pora skirtingais keliais pasuko 2010 metais. Po išsiskyrimo Amber Rose apkaltino K. Kardashian išardžius jų ryšį ir patikino, kad K. Westas ją išdavė su K. Kardashian.

„Kim – viena iš priežasčių, kodėl mes su Kanye nesame kartu, ji yra porų ardytoja“, - įsitikinusi Amber Rose.

„Jie abu buvo neištikimi man ir Reggie“, - patikino ji, turėdama galvoje vaikiną Reggie, su kuriuo tuo metu susitikinėjo K. Kardashian.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (26)