Naujoji mamytė socialiniame tinkle „Twitter“ neseniai padejavo, kokios „milžiniškos“ yra jos šlaunys ir užpakaliukas, ir pareiškė, kad laikysis dietos „jokių angliavandenių“, kad atsikratytų papildomų kilogramų, rašo dailymail.co.uk.

Dabar paaiškėjo, kad realybės šou žvaigždės būgštavimus dėl figūros galėjo paskatinti du garsūs supermodeliai.

Vienas šaltinis žurnalui „Heat“ sakė, kad 33 metų Kim pasijuto nejaukiai, per Riccardo Tisci gimtadienio pobūvį Ibisoje stovėdama šalimais Kate Moss ir Naomi Campbell.

„Kim išsigando, kokia stambi ji atrodė šalimais šių modelių. Ji teigė, kad jaučiasi nutukusi ir maža šalimais moterų, kurios buvo perpus už ją lieknesnės ir visa pėda aukštesnės“, - sakė šaltinis.

Nuotraukose matyti, kaip ji stengiasi pasislėpti už jų ir Kanye nugarų“, - teigė jis.

Šaltinis taip pat atskleidė, kad Kim laikosi „ekstremalios skysčių dietos“, kad susigrąžintų prieš nėštumą buvusią figūrą, o jos treneris Joey Gonzalezas iš „Barry's Bootcamp“ pažymėjo, kad žvaigždė pastaruoju metu „gana reguliariai“ ateina pasportuoti.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (60)