Stephanie kilusi iš nedidelio miestelio. Ji pati juokauja, kad anksčiau net nebuvo girdėjusi apie jokį „Givenchy“, tačiau dabar ji yra Kim Kardashian West dešinioji ranka ir gana artima draugė.

Neseniai mergina buvo paaukštinta ir tapo viena iš bendrovės „Kardashian West Brands“ vadovių. Tad dabar Kim ieško naujos „vykdomosios asistentės“.

Kol dar dirbo Kim asistente, toks darbas jai buvo virtęs „antra prigimtimi“. Ji daug sužinojo apie Kim gyvenimo grafiką ir daug įvairiausių jos gyvenimo detalių. Jos darbas buvo tikrai įdomus, ji dažnai su Kim keliavo po visą pasaulį. Nepaisant visų džiaugsmų, darbe ji patyrė ir daug streso, nes buvo asmeniškai atsakinga už visas nesėkmes, pavyzdžiui, jei laiku neatvyksta automobilis ar atidedamas skrydis.

Stephanie yra labai artima su visa šeima ir labai saugo Kim ir visas jos seseris. Mergina labai daug laiko praleidžia su Kim ir turi daug bendrų draugų su jos seserimis Kendall ir Kylie.

Ji taip pat artimai susipažino su Kanye ir sako, kad jo gerbėjai nustebtų sužinoję, koks jis juokingas. „Kad tik žmonės žinotų, koks jis juokingas. Žinau, kad visi galvoja, kad jis labai rimtas. Tačiau jis iš tiesų labai šmaikštus ir dažnai mane prajuokina. ... Jis taip pat vienas sunkiausiai dirbančių žmonių, kokius man teko sutikti“, – sakė Stephanie.

Beje, Stephanie pasakoja, jog nemažai dirbo ir pačiam reperiui. Ji prisiminė, kaip kartą San Fransiske jai teko lakstyti po visą miestą ir ieškoti kortų žaidimo „Cards Against Humanity“, nes Kanye tuomet juo buvo tiesiog apsėstas“, – pasakojo mergina.

Tačiau Kanye, jos teigimu, ne tik reiklus, bet ir labai dosnus. Per vienas Kalėdas jis jai padovanojo savo prekės ženklo „Yeezy“ batus iš gyvatės odos. Be to, būtent jis ją susipažino su keliais vaikinais, su kuriais vėliau ji susitikinėjo.

Apskritai dirbdama šį darbą Stephanie daug ko išmoko. Ir ne tik tai, kaip teisingai ištarti „Givenchy“. Ypač daug ji išmoko iš Kim mamos Kris Jenner. „Ji tiesiog nuostabi. Didžiausia pamoka, kurios ji mane išmokė, yra nieko neatidėlioti. Kartą ji man pasakė: „Jeigu ko nors nori, daryk tai. Jeigu esi atidėliotoja, šis pasaulis ne tau“, – pasakojo Stephanie.

„O jeigu jai kas nors pasako „ne“, ji tiesiog to nepriima. Ta moteris tikrai gali pakelti telefono ragelį ir pakeisti pasaulį. Ir kažkaip ji sugeba žongliruoti visais vaikais, jų karjeromis ir tuo pačiu pasirūpinti, kad kiekvienas asistentas, kiekvienas komandos narys per Kalėdas gautų dovaną. Ji yra žmogus, į kurią noriu lygiuotis“, – apie K. Jenner sakė Stephanie.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)