Turi randą ant kaklo po tracheotomijos operacijos

Aktorė Catherine Zeta-Jones (45) dar būdama maža užsikrėtė virusu, dėl kurio negalėjo normaliai kvėpuoti. Buvo atlikta tracheotomijos operacija, o po jos ant kaklo liko randas.

Ir nors šį defektą galima nesudėtingai pašalinti chirurginiu būdu, Catherine atsisako tokios procedūros. Randas jai primena gyvenimo pokyčius. Aktorė net piktinasi, kai vizažistai bando randą paslėpti storu sluoksniu grimo. Moteris vis kartoja, kad jei ne jis, dabar jos nebūtų!

Paauglystėje sirgo raudonąja vilklige

Iš Didžiosios Britanijos kilusio atlikėjo Sealo (51) veidas pažymėtas daugybe randų, likusių paauglystėje persirgus raudonąja vilklige. Ši liga žaloja iš vidaus. Imuninės ląstelės kuria uždegimus, nuo kurių atsiranda randų veido, galvos, kartais rankų ir krūtinės srityse.
Sealas

Teigiama, kad nuosekliai gydant šią ligą galima sustabdyti randų formavimąsi ir šiek tiek juos panaikinti. Per tiek metų Sealas, kaip pats teigia, jau įprato ir net pamėgo savo randus.

Žaisdama su broliu griuvo ir trenkėsi į vonios kraštą

Ant Queen Latifah (44) kaktos įsirėžęs randas atsirado dar vaikystėje ir visiškai netikėtai – žaidžiant su broliu. Ji tiesiog paslydo ir trenkėsi į vonios kraštą. Žaizdą teko siūti trimis siūlėmis.
Queen Latifah

Tiesa, galbūt šiandien rando net nebūtų matyti, jei Latifah, vos tik grįžusi namo po procedūros, nebūtų vėl pargriuvusi… Žaizda vėl atsivėrė. Moteris neslepia savo rando, nes, kaip pasakoja, tai suteikia veidui papildomų bruožų. Iš tiesų rando ji neslepia nei grimu, nei šukuosena!