Gali būti, jog atlikėjai bus priversti atšaukti koncertus, į kuriuos seniai jau išpirkti visi bilietai, dėl JAV Rusijai pritaikytų sankcijų.

Helsinkyje esanti arena „Hartwall“ priklauso Genadijui Timčenkai ir broliams Arkadijui ir Borisui Rotenbergui. Visi trys minėtieji asmenys įtraukti į sąrašą žmonių, kuriems JAV pritaikė sankcijas. Toks sprendimas priimtas atsižvelgiant į faktą, jog visi trys rusai priklauso artimiausiai Rusijos prezidento Vladimiro Putino aplinkai.

Minėtoje arenoje J. Timberlake‘o koncertas planuojamos gegužę, o M. Cyrus pasirodymas – birželį. „Hartwall“ arenoje šią vasarą koncertuoti planuoja Robbie Williamsas, Peteris Gabrielis, „Aerosmith“ ir Eltonas Johnas.

G. Timčenka yra vienas iš Rusijos naftos prekybos bendrovės „Gunvor“ steigėjų, „Forbes“ duomenimis jo turtas vertinamas 15,3 mlrd. dolerių. Arkadijus ir B. Rotenbergai valdo „SMP Bank“ ir yra V. Putino vaiskytės draugai.

Visi šie trys minėtieji asmenys įtraukti į sąrašą 27 asmenų, kuriems Vakarai pritaikė sankcijas dėl Rusijos veiksmų Kryme.