„Jei tikrai nori jį susigrąžinti, žaisk pagal jo taisykles, – rašo K. Fischer. – Leisk jam priimti svarbiausius sprendimus, ir tada galėsi ilgai ir laimingai gyventi kaip Mariah Carey Packer.“

M. Carey buvo susižadėjusi su J. Packeriu ir ketino už jo tekėti, bet spalį jų sužadėtuvės nutrūko. K. Fischer ir J. Packerio santykiai nutrūko 1998 m., po penkerių kartu praleistų metų. Pasak K. Fischer, didžiausia kliūtis jų santykiuose buvo J. Packerio tėvai ir jį supantys asmenys.

J. Packerio tėvą, kuris dabar jau miręs, K. Fischer apibūdina kaip bauginantį, o motiną Ros kaip „moterį, kuriai sunku padaryti gerą įspūdį“. Negana to, kaip pasakoja K. Fischer, milijardierių supo ne tik liokajai, virėjai ir kitas personalas, bet ir asmeninis finansininkas, kuris retai jį palikdavo vieną net miegamajame.

„Galiausiai aš supratau, kad net ir labai mylėdama Jamesą, niekada negalėčiau būti laiminga būdama ponia Packer“, – rašo K. Fischer.
Nepaisant šių neprašytų K. Fischer patarimų, nėra jokių ženklų, kad M. Carey norėtų susitaikyti su J. Packeriu, o visą šį viešų skyrybų laikotarpį ji laikosi iškelta galva.

Penktadienį M. Carey buvo pastebėta besilinksminanti vieno iš savo lydinčiųjų šokėjų draugijoje. Ji vilkėjo itin aptemptus ir figūrą išryškinančius drabužius.

Neseniai savo paskyroje „Instagram“ svetainėje M. Carey paskelbė vaizdo įrašą, kuriame užfiksuota, kaip ji ir jos 5-erių metų dvyniai Monroe ir Moroccanas ruošiasi šventiniam laikotarpiui.

First comes #thanksgiving and thennn it's #christmas

A video posted by Mariah Carey (@mariahcarey) on Nov 14, 2016 at 12:19am PST

„Linksmų Kalėdų“, – sako dvyniai, pozuodami nuotraukai.

„Bet dar nė neatėjo Padėkos diena“, – pataisė juos Mariah.
„Iš pradžių Padėkos diena, o tada Kalėdos!“ – paskelbė Maroccanas.

„Taip“ – pritarė Mariah.

Kitos buvusios J. Packerio moterys taip pat laikosi neblogai. Erica Packer, kuri buvo australų milijardieriaus žmona nuo 2007 m. iki 2013 m., šiuo metu susitikinėja su atlikėju Sealu.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)