Daug metų su J. Lopez dirbanti makiažo specialistė Kate Best neseniai atskleidė kelias aktorės ir dainininkės, kurios išvaizda nepavaldi laikui, paslaptis.

Anot ekspertės, kai lauke svilina vasariškas karštis, idealus makiažas prasideda nuo kokybiškos makiažo bazės, kuria tiesiog būtina padengti veidą prieš tepant pudrą. Bazė užpildo smulkiais raukšleles ir užtikrina, kad makiažas, pasitaikius pirmai progai, nenuvarvės.

Vasarą labai svarbu nepersistengti tepant maskuojančias priemones ir skystą pudrą – šiuo atveju, anot makiažo meistrės, mažiau yra daugiau.

Vasariškas makiažas neįsivaizduojamas ir be skaistalų bei bronzinį atspalvį ir švytėjimą suteikiančios pudros. Pabaigai – purškiama makiažą fiksuojanti priemonė. Makiažo meistrė turi auksinį patarimą toms, kurios pernelyg ilgai užsibuvo vasaros saulėje ir gali tai įrodyti atvaizdu veidrodyje: jus išgelbės spalvą sulyginanti maskuojamoji priemonė.

Rinkitės žalsvo ar melsvo atspalvio maskuoklį – šios spalvos padės veiksmingai paslėpti saulės paliktą raudonį. Ir nepamirškite saulės nubučiuotos odos gausiai drėkinti.

Aptarę, kaip vasarą pasirūpinti idealia veido oda, skirkime dėmesio gražių plaukų paslaptims. Juk visos norėtų atrodyti taip nepriekaištingai kaip J. Lopez, tiesa?

Norėsite purių tarsi saulės nubučiuotų sruogų? Siūlome pasigaminti purškalą, kuriam prireiks citrinos sulčių, alijošiaus minkštimo ir ramunėlių arbatos. Citrinos sultys saulėje švelniai oksiduosis, tad plaukai lengvai pašviesės, o arbata ir alijošius pasitarnaus kaip plaukams palepinti puikiai tinkantis kondicionierius. K. Best teigia, kad šiuo purškalu geriausia purkšti drėgnus plaukus.

Jeigu plaukai nuo per ilgo plaukiojimo baseine įgavo žalsvą atspalvį, jus išgelbės... kečupas. Receptas labai paprastas: tereikia į įprastą kondicionierių įmaišyti pomidorų sulčių ar kečupo, ištepti plaukus ir palaikyti gerą pusvalandį.

Jeigu šie patarimai veikia J. Lopez, turi veikti ir mums.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (28)