Deja, ši jos moteriška svajonė neišsipildė su buvusiu vyru Marcu Anthony – po septynerius metus trukusios santuokos pora galiausiai išsiskyrė.
Nepaisant žiniasklaidos dėmesio J. Lopez skyryboms, ji niekada anksčiau nebuvo atskleidusi, ką iš tikrųjų tada jautė ir patyrė.

Gruodžio 31 d. pristatytame dokumentiniame filme „Jennifer Lopez: Dance Again“ atskleidžiama, kad skyrybos su vyru jai buvo labai skausmingos, rašo uk.enonline.com.

„Svajojau ne apie tai. Svajojau, kad būsime visada kartu“, - prieš kameras tiesą atskleidė J. Lopez. „Niekas nenori šeimos griūties“, - pridūrė ji.

Skyrybas dar labiau apsunkino jųdviejų vaikai Maxas ir Emme. Kartu su J. Lopez jie keliavo į pirmąjį jos pasaulinį turą, o tai kliudė jiems reguliariai matytis su tėvu M. Anthony.

„Visada prisimenu tėtį“, - pasakojo Emme, rodydama raudoną širdies formos pakabuką. „Būsiu su juo. Noriu jį prisiminti, todėl turiu šią širdutę“, - patikino mergaitė.

„Prisimenu, kaip nenorėjau keltis rytais ir maniau, kad tokio skausmo tiesiog nebūna. Joks skausmas ar nesėkmė neprilygsta skyrybų skausmui“, - patikino J. Lopez. „Viltis, svajonė, pasaka sudūžta į šipulius, atrodo, kad mirsi“, - skaudžia patirtimi dalijosi dainininkė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (18)