Vaizdo kreipimąsi, kurį dainininkė nufilmavo patogiai įsitaisiusi pataluose, ji pradėjo prisistatydama gerbėjams: „Čia aš, Janet, jeigu kartais manęs neatpažinote, nes, gimus sūnui, priaugau šiek tiek svorio, kelis kilogramus“.

Fone girdimas dainininkės brolio Randy Jacksono balsas, kuris šmaikščiai pakomentavo jos pareiškimą, esą ji priaugusi „daugiau nei kelis kilogramus“.

„Randy, gal galėtum patylėti? Niekas tavęs neklausia. Ačiū“, – brolį nuramina dainininkė.

50 metų J. Jackson vaizdo įraše kalbėjo apie savo trijų mėnesių sūnų Eissą Al Maną, kurio pirmąją nuotrauką socialiniame tinkle „Twitter“ paskelbė prieš mėnesį.

Janet Jackson su sūnumi

„Mielieji, dėkoju Dievui, kad jį turiu. Jis sveikas, toks nuostabus, toks mielas, mylintis ir mylimas mažylis“, – džiugiai pasakojo J. Jackson.

Netrukus dainininkė užsiminė ir apie skyrybas su vyru Wissamu Al Mana: „Sekundei prašau rimties. Taip, mes su vyru skiriamės. Dokumentai jau pasiekė teismą. Visa kita – Dievo rankose“.

Dainininkė paskelbė, kad koncertinis turas, kurį teko nutraukti dėl nėštumo, bus atnaujintas rugsėjo 7 dieną: „Esu labai laiminga!".

Nors kol kas tikslių koncertų datų J. Jackson nepraneša, tačiau spėjama, kad netrukus užsuks ir į Kauną, kur pasirodymas praėjusiais metais neįvyko dėl atlikėjos nėštumo.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)