„Blynelius sviedžiu į kitą kambario galą. Neleidžiu maistui manęs terorizuoti“, - per interviu „Yahoo Style“ sakė J. Hudson. Garsi moteris neseniai pradėjo reklamuoti savo naujausią albumą ir atskleidė, kaip jai pavyksta riboti savo mėgstamiausio gardėsio – šokolado – kiekį.

„Jeigu šokolado turiu per daug, tiesiog jo atsikratau. Rūpinuosi, kiek ir ko dedu į burną. Taip pat visada stengiuosi išsiaiškinti maisto produktų sudėtį. Svarbiausia – reikiamos porcijos. Sportuoju tikrai nedaug, tačiau man patinka aktyvus gyvenimo būdas“, - atvirauja dainininkė.

Jennifer Hudson

O kaip dėl gardžių nuodėmių?

Paklausta, ką ji visada įtraukia į pageidavimų sąrašą, skirtą koncertų organizatoriams, J. Hudson atsakė: „Na, aš tiesiog dievinu šokoladą. Man nepatinka, kai mano persirengimo kambaryje yra daug nesveiko maisto, turiu būti griežta tam, ką valgau, todėl to, kas man nepatinka, paprasčiausiai atsikratau“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)