Šiais metais J. Bieberis keliaus į Aziją. Koncertinio turo „Purpose World Tour“ pasirodymai planuojami Indonezijoje, Japonijoje, Filipinuose, Singapūre ir Honkonge. Panašu, kad J. Bieberio gerbėjai žemyninėje Kinijos dalyje liks it musę kandę.

Šią savaitę Kinijos kultūros ministerija išplatino pranešimą, kuriame teigia, jog konkrečiais pavyzdžiais negrįstas esą nederamas J. Bieberio (kuris vis pažeidžia tai vieną, tai kitą įstatymą) elgesys lėmė, jog Kinijos žmonėms tokio asmens muzika netinkama.

„Justinas Bieberis – talentingas dainininkas, tačiau itin prieštaringai vertinamas atlikėjas ir kūrėjas iš užsienio“, – teigiama kultūros pareigūnų išplatintame pareiškime. Kanadiečio gerbėjai Kinijoje valdininkų reikalauja paaiškinti savo sprendimą, tačiau veltui.

„Kiek mums žinoma, jis ne kartą demonstravo nederamą elgesį – tiek socialiniame gyvenime, tiek per ankstesnius pasirodymus Kinijoje. Tai papiktino visuomenę“, – toliau aiškinama išplatintame pranešime.

Konkrečių J. Bieberio nederamo elgesio pavyzdžių Kinijos pareigūnai nepateikia. Esą sprendimas uždrausti Kanados žvaigždės pasirodymus priimtas siekiant „apvalyti“ Kinijos kultūrą.

Kinijos pareigūnai tvirtina, kad draudimas J. Bieberiui rengti pasirodymus šalyje nėra amžinas: „Viliamės, kad Justinas Bieberis sugebės pasitaisyti, suaugs ir susigrąžins mūsų šalies žmonių prielankumą“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (16)