Deja, aktorė su žiniasklaida šia tema bendravo nenoriai ir pateikė vos kelis komentarus. Į klausimą apie vestuvėms pasirinktą suknelę ir pokylį J. Aniston atsakė: „Na jau ne, tikrai jums nieko nesakysiu! Leidome sau tokią prabangą – nuostabią ir itin intymią šventę. Būsiu tikra egoistė ir viską pasiliksiu sau“.

J. Aniston dalyvavo ir laidoje „Good Morning America“ – ir šį kartą pirmasis klausimas buvo susijęs su jos vestuvėmis. Kaip porai pavyko šventę paversti siurprizu net patiems svečiams? „Svarbiausia labai norėti – tada atsiranda ir galimybių“, – aktorės atsakymas buvo labai lakoniškas.

Kaip pavyko išsiaiškinti žurnalistams, šventės svečiai apie vestuves taip pat iš anksto nežinojo. Jie buvo pakviesti į Justino gimtadienį ir tik per patį vakarėlį sužinojo tikrąją šventės priežastį.

Puotoje iš viso dalyvavo beveik 70 žmonių, tarp kurių netrūko ir garsių žmonių, pavyzdžiui, šventėje linksminosi Courtney Cox, Jimmy Kimmelis, Emily Blunt, Howardas Sternas ir kiti.

Šiek tiek daugiau informacijos apie šventę žurnalistams pavyko sužinoti iš svečių. Štai ką atskleidė televizijos laidų vedėja Ellen DeGeneres: „Šventė buvo tiesiog nuostabi. J. Kimmelis buvo nepakartojamas (jam buvo patikėta garbė būti vakaro vedėju). Dainavo Sia, buvo tiesiog nuostabu. Buvo labai linksmas ir šiltas vakaras. Dievinu juos abu, jie puikūs žmonės ir tikrai nusipelnė laimės“.

Dar vienas porai artimas šaltinis sakė, kad vakarėlio svečiai šoko skambant Michaelo Jacksono, Rihannos, P Diddy ir Jay Z kūriniams. Linksmybės truko beveik iki trijų valandų nakties.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)