Dėl šio akibrokšto „Instagram“ tinkle K. Kardashian neteko net 100 tūkst. gerbėjų, garsenybę išvadinusių „melage“ ir „apgavike“.

Plastinės chirurgijos ekspertas Aardonas Rollinsas, kurio skalpelis palietė ne vienos įžymybės kūną, sako, kad šios nuotraukos turėtų pasitarnauti kaip pamoka moterims, trokštančioms chirurginiu būdu sukurto „braziliško“ užpakaliuko.

„Jei moterys turi celiulitą prieš procedūrą, jis niekur nedings ir po jos. Moterys turi apie tai pagalvoti arba atrodys taip, kaip Kim“, – sakė chirurgas.

A. Rollinsas taip pat pridūrė manąs, kad K. Kardashian užpakalis yra „didelis, galbūt net per didelis“.

Realybės šou žvaigždė niekada nepatvirtino kalbų, kad jai buvo atliktos chirurginės procedūros, tačiau A. Rollinsas teigia, kad riebalinis audinys, kurio perteklius buvo ant Kim leimens srities, buvo pašalintas chirurginiu būdu ir suleistas į sėdmenis.

Tačiau tai riebalų perkelimas į kitą kūno vietą. Probleminiai riebalai yra probleminiai riebalai nesvarbu, kurioje vietoje jie bebūtų“, – pasakojo chirurgas ir pridūrė, kad didelę svarbą Kim išvaizdai turi ir nėštumo metu priaugti, o po to drastiškais būdais atsikratyti kilogramai.

A. Rollinsas taip pat minėjo, kad šiuo metu klientės trokšta ne „Kim sėdmenų“ – į kliniką atvykusios damos sako, kad nori užpakalio kaip pas jaunesnę žvaigždės seserį Kylie Jenner.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (109)