Šiais metais pirmoje šimtuko vietoje atsidūrė aktorė ir modelis Charlotte McKinney. Šviesiaplaukė amerikietė šiais metais žurnalo GQ buvo pripažinta „vasaros mergina“. Antroji seksualiausiųjų šimtuke – modelis ir „Victoria‘s Secret‘ angelas Candice Swanepoel. Trečioje vietoje liko aktorė Zoe Saldana.
Charlotte McKinney

Į seksualiausiųjų dešimtuką taip pat pateko aktorė Jessica Alba, dainininkė Taylor Swift ir supermodelis Adriana Lima. Antrąjį dešimtuką užbaigia aktorė Emilia Clark. Nemažai balsų surinko ir dainininkė Beyonce, aktorės Mila Kunis ir Scarlett Johanson, atlikėja Selena Gomez ir sparčiai populiarėjanti Ronda Rousey.

49-oje vietoje, aplenkusi Jennifer Lopez ir Angeliną Jolie, atsidūrė Anna Kedrick. Kembridžo kunigaikštienė Kate Middleton liko 66 vietoje. Šimtuką seksualiausiųjų užbaigia aktorė Natalie Dormer.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)