Skyrybas su vyru Stephenu Belafonte išgyvenanti Mel B skelbiasi bankrutavusi. Jos advokatas Jacalynas Davisas teigia, kad pastaraisiais metais pora net neturėjo už ką susimokėti mokesčių.

Teisme jos vyras S. Belafonte prašo savo sutuoktinės paramos ir kompensacijos už teisinius procesus, iš viso 90 tūkst. svarų, nes esą neturi pajamų. Mel B teigia šiuo metu uždirbanti 190 tūkst. svarų per mėnesį už tai, jog teisėjauja „Amerikos talentai“ laidoje.

Tačiau kur Mel B iššvaistė savo milijonus? Užsienio naujienų portalas apskaičiavo prabangų porelės gyvenimą: prabangūs automobiliai, atostogos, skrydžiai privačiu lėktuvu, vilų nuomos, deimantai, rankinės ir kiti prabangūs aksesuarai.

Mel B ir Stephen Belafonte

Automobiliai

Daugelis milijonierių negali sau leisti ne tik „Bentley Continental GTC“, vertinamo apie 165 tūkst. svarų, bet ir „Ferrari California“, verto kiek mažiau. Bet tik ne Mel B, ji turi abu šiuos automobilius.

2013 metais ji užsisakė ir septynvietį „Cadillac Escalade ESV“, kuris apsaugotas elektros srove – kiekvienas, kuris priliečia jos automobilio durelių rankenėlę, yra nukrečiamas elektros.

Jos garaže taip pat stovi ir „Range Rover“, ir „Mercedes Benz S“.

Skaičiuojama, kad vien automobiliams per ganėtinai trumpą laiką ji išleido apie milijoną.

Deimančiukai

Mel B itin mėgsta milžiniškus papuošalus. Žinoma, deimantus taip pat.

Ji dažnai segi auskarus su 3,5 karato deimantais. Jų kaina siekia apie 50 tūkstančių svarų. Jos papuošalų dėžutėje yra ir žiedas su kriaušės formos deimantu, kurio vertė – 425 tūkst. svarų, tai pat žiedelis su geltonuoju deimantu – apie 200 tūkst. svarų.

Ji taip pat turi ir sužadėtuvių žiedelį su deimantu, kurio vertė – 50 tūkst. svarų.

Rankinių rojus

Mel B spintoje – mažiausiai keturios „Birkins“ rankinės, kiekviena iš jų kainuoja maždaug po 20 tūkst. svarų. Taip pat ne viena „Louis Vuitton“ rankinė ir dešimtys kitų, kurioms ji išleido apie 500 tūkst.

Mel B ir Stephen Belafonte

Prabangios atostogos

Mel B turi tris dukras: Phoenix (18) iš pirmosios santuokos, Angel (10), kurios susilaukė su komiku Eddie Murphy, ir Madison (5), kurios susilaukė su antruoju vyru Stephenu. Visa šeima pagarsėjusi pomėgiu prabangiai atostogauti.

Praėjusiais metais jie visi iš Los Andželo privačiu lėktuvu skrido į Las Vegasą tiesiog pažiūrėti Jennifer Lopez koncerto. Per vieną vakarą šeimynėlė iššvaistė 12 tūkstančių svarų.

Kiek anksčiau šeimai priklausė vila Majamyje, Floridoje, tačiau panašu, kad 3 milijonų svarų vertės namai jau yra parduoti.

Privati sala

2014 metais vieno interviu metu Mel B prisipažino, kad nupirko savo vyrui dovanų salą, kad galėtų ten paatostogauti. Tikėtina, kad ši sala kainavo apie milijoną. Šaltiniai teigia, kad saloje šeima lankydavosi labai retai.

Įspūdingi namai

S. Belafonte tikisi, kad Mel B parduos namą Los Andžele ir padengs skyrybų išlaidas. Šis namas jau parduodamas už 6 milijonus svarų. Jame Mel B gėrėjosi puikia panorama, mėgavosi baseinu, kubilu, baru, kino teatru, sporto sale ir turėjo įsirengusi net asmeninę įrašų studiją.

Tiesa, prieš tai Mel B su šeima gyveno ne ką prastesniuose namuose. Juos puošė įspūdingos langų mozaikos, buvo įrengta lauko virtuvė, baseinas, įrašų studija ir net trys fontanai.

Mokyklos

Vyriausioji Mel B dukra Phoenix Chi neseniai baigė Beverli Hilso mokyklą, tačiau jaunėlės mokosi kur kas prabangesnėse įstaigose. Privati mokymo įstaiga abejoms jaunėlėms kainuoja po 24 tūkst. svarų per metus.

Stephenas Belafonte ir Mel B

Padėjėjai

Buvusi „Spice Girls“ narė pasirūpino, kad jai nuolatos padėtų būrys profesionalų. Ji turi savo agentą, atstovą spaudai ir auklę. Namais rūpinasi namų šeimininkė, o kur dar sodininkai ir baseino prižiūrėtojai. Skaičiuojama, kad visam šiam personalui per metus Mel B sumoka apie 250 tūkst. svarų.

Teismo dokumentuose įrašyta, jog vien auklei, su kuria esą jos vyras užmezgė romaną ir susilaukė vaiko, per metus buvo sumokama apie 80 tūkst. svarų.

Milžiniška drabužinė

Prizas jums, jei pamatysime Mel B antrą kartą dėvint tą patį rūbą, juokauja užsienio žiniasklaida. Mel B yra tiesiog pakvaišusi dėl drabužių, kartą, per vienus apdovanojimus, ji persirengė net 7 kartus.

Ji iki šiol saugo ir visus „Spice Girls“ kostiumus.

Mokesčiai buvusiems

Subyrėjus pirmajai santuokai su Jimmy Gulzaru, kuri truko vos dvejus metus, visos teismo išlaidos Mel B kainavo apie 1,6 mln. svarų. Iš karto po skyrybų Jimmy persikraustė gyventi į Los Andželą, kad galėtų būti kuo arčiau savo dukros, kuriai šįmet suėjo 18-ka.

S. Belafonte dar prieš susituokdamas su Mel B buvo vedęs ir susilaukė dukters, kuriai šiuo metu dvylika. Mel B teigia, kad mergaitės išlaikymui skyrė 247 tūkst. svarų.

Dabar S. Belafonte reikalauja iš Mel B milžiniškų kasmėnesinių išmokų: daugiau kaip 3 tūkst. svarų kasdienėms išlaidoms, 1,5 tūkst. svarų drabužiams, daugiau kaip 8 tūkst. svarų nuomos išlaidoms ir beveik 600 svarų telefono sąskaitoms padengti.

Tiesa, Mel B tikina, kad santuokos metu S. Belafonte iš jos pasisavino apie 800 tūkst. svarų be jos leidimo.

Mylimojo hobio išlaikymas

S. Belafonte yra filmų kūrėjas, tačiau labai nesėkmingas. 2008 metais jis kūrė filmą turėdamas 19 mln. svarų biudžetą, nors iš jo uždirbo vos 1,6 mln.

Kiek vėliau kūrė filmą turėdamas 16 mln. svarų biudžetą, tačiau uždirbo dar mažiau – 1,2 mln.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją