Savo didžiajai dienai Kim pasirinko Veros Wang kurtą ilgą dramblio kaulo spalvos suknelę. Prie pečius apnuoginančio ir krūtinę išryškinančio suknelės silueto Holivudo žvaigždė priderino Guiseppe Zanoti aukštakulnius ir deimantais puoštą nuometą.

Jaunikis pasipuošė dizainerio Ermenegildo Zegna kurtu baltu švarku, tos pačios spalvos marškiniais bei kaklaraiščiu ir juodomis kelnėmis. Pasibaigus oficialiajai daliai, abu šventės kaltininkai persirengė labiau vakaro šėlionėms tinkančiais drabužiais: jaunoji liko ištikima Veros Wang suknelėms, o jaunikis baltą spalvą iškeitė į praktiškesnę juodą.

Vestuvių šventės scenarijus ir kitos smulkmenos laikomos paslaptyje, mat pramogų pasaulio naujienas nušviečiantis televizijos kanalas E! nusipirko teisę transliuoti garsiosios Holivudo poros pasiruošimą šventei, ceremoniją bei linksmybes po jos. Kim ir Kris vestuvių puota bus rodoma spalio 16-17 dienomis.

Tiesa, kai kurios šventės smulkmenos jau paaiškėjo. Kaip kad tai, jog vestuvių puotoje dalyvavo daugybė pramogų pasaulio garsenybių: dainininkės Avril Lavigne, Demi Lovato, Ciara, Mel B, aktorės Lindsay Lohan ir Eva Longoria, tenisininkės Venus ir Serena Williams bei daug kitų žymių veidų. Savo dainomis svečius linksmino atlikėjas Robin Thicke. Skambant jo dainai „Angels“, pora sušoko pirmąjį jaunavedžių šokį.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją