Tad ką gi gerbėjai išrinko simpatingiausia? O gi Ellen DeGeneres! Pokalbių laidos vedėja užėmė pirmąją vietą, surinkusi net 35,1 procento balsų.

Juostos „Žmogus-voras“ žvaigždutė Emma Stone atsidūrė trečioje vietoje su 13,4 procento, iškart po jos ėjo Jennifer Hudson su 12,5 procento. Penktoje vietoje, surinkusi 10,2 procento, yra Natalie Portman. Šešta – Zooey Deschanel su 8,5 procento, o Anna Kendrick užėmė septintą vietą, už ją savo balsą atidavė 2,6 procento apklausos dalyvių.

Respondentų taip pat buvo prašoma išrinkti populiariausią šios vasaros dainą. Ja, kaip ir galima buvo tikėtis, tapo Robino Thicke „Blurred Lines“.

Už šį kūrinį savo balsus atidavė 30,4 procento apklaustųjų.
O kas tapo mėgstamiausiu aktoriumi ar aktore, kuris virto muzikantu? Pirmoji vieta šioje kategorijoje atiteko Drake (25,3 procento), nuo jo nedaug atsiliko Johnny Deppas (21,8 procento) ir Jackas Blackas (19,4 procento).

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (32)