Naomi Watts

Naomi Watts visada patenka tarp geriausiųjų, tad ir šie metai buvo ne išimtis. Jos juodai balta „Armani Prive“ suknelė su seksualiais iškirpimais atrodė stulbinamai, kaip ir aktorės plaukų stilistės Jeanann Williams darbas.

Sienna Miller

Peteris Coppingas savo mūzą rinkosi kruopščiai. Žavioji Sienna Miller jo pirmajam raudonajam kilimui buvo aprengta „Oscar de la Renta“ mados namų suknele. Jų apdarai garsėja efektingumu, tad P. Coppingas pasirinko modernų variantą – S. Miller vilkėjo nėriniuotą suknelę.

Rosamund Pike

Pasibaigus apdovanojimų sezonui Rosemund Pike visų atmintyje išliks ilgiausiai – jos nepriekaištinga tamsiai raudona nėriniais puošta „Givenchy“ suknelė priskiriama prie labiausiai įsidėmėtinų.

Gwyneth Paltrow

Viena vertus, švelnu, kita vertus, drąsu (tai tarsi įžūli aliuzija į Carrie Bradshaw). Gwyneth Paltrow niekada nevengia prieštaringumo. Gal mados žinovams jos „Ralph Russo Couture“ suknelė ir neatrodo pati geriausia, tačiau aktorė verta pagarbos vien už pasitikėjimą.

Reese Witherspoon

Šis grafinis sprendimas aktorei Reese Witherspoon puikiai tiko – tobulas kūno linijas išryškinanti Tomo Fordo suknelė yra iš tų, kurios amžinai gražios.

Lady Gaga

Tapti sensacija „Oskaruose“ visada privalu, tad ant raudonojo kilimo su Azzedine'o Alaia suknele pasirodžiusi Lady Gaga ir šiais metais neliko nepastebėta.

Marion Cotillard

Vilkėdama „Dior“ niekada neprašausi pro šalį, tačiau niekas šių mados namų kūrybos direktoriaus Rafo Simonso darbų nepateisina geriau nei žavioji Marion Cotillard.

Dakota Johnson

Raudonasis kambarys – raudona suknelė? „Penkiasdešimties pilkų atspalvių“ („The Fifty Shades of Gray“) žvaigždutė savo šlovės akimirką visų dėmesį kaustė geidulinga, tačiau prabangia sodriai raudona „Saint Laurent“ suknele.

Julianne Moore

Aktorė nusprendė visus nustebinti „Chanel Haute Couture“ suknele, nors visiems atrodo, kad ji privalo vilkėti savo gero draugo Tomo Fordo apdarais. Vis dėlto, balta žvyneliais nusagstyta ir gėlėmis puošta suknelė, pareikalavusi 27 žmonių ir 987 valandų darbo, neliko nepastebėta.

Lupita Nyong'o

Neprilygstama Lupitos Nyong'o balta „Calvin Klein Collection“ suknelė su šešiais tūkstančiais ranka prisiūtų perlų bus prisimenama dar ilgus dešimtmečius.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)