Vis dėlto, netrukus paaiškėjo, jog vaizdo įraše, kurį paviešino Naomi, įamžinta ne ji pati, o jogos trenerė Danielle Acoff.

Pati Naomi, gerbėjams išsiaiškinus, jog vaizdo įraše įamžinta ne ji, o Danielle, įrašą pašalino. O D. Acoff, panašu, neįsižeidė dėl to, jog jos vaizdo įrašu pasidalijusi Naomi suklaidino gerbėjus. „Ačiū už meilę, Naomi. Ir ačiū visiems, kas mane pažymėjote“, – dėkojo Danielle, vaizdo įrašu pasidalijusi savo „Instagram“ paskyroje.

Šiuo vaizdo įrašu pasidalijusi N. Campbell gerokai suklaidino savo gerbėjus, kurie ėmė jai lieti komplimentus. „Neįtikėtina! Norėčiau ir aš taip sugebėti“, – vienas po kito liejosi aikčiojimai.

Thesun.co.uk primena, kad Naomi dar visai neseniai viešai kalbėjo apie jos priklausomybę narkotikams ir laiką reabilitacijos klinikoje. Pastaruoju metu Naomi stengiasi gyventi kuo sveikiau: pradedant mityba ir baigiant aktyviu sportu.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)