Žinomas rusų atlikėjas savo glėbyje glaudžia gerokai jaunesnę manekenę, 2014 metų konkurso „Mis Rusija“ pirmąją vicemis Anastasiją Rešetovą.

Kalbama, kad porelė susitikinėja beveik dvejus metus. Apie savo santykius nei reperis, nei jo išrinktoji neatvirauja, tačiau viešuose renginiuose, vis dėlto, pasirodo.

Ir nenuostabu, kad nuo A. Rešetovos, kuriai tėra 21-eri, rusų fotografai negali atitraukti akių. Mergina jau dabar lyginama su garsiąja Kim Kardashian.

Smėlio laikrodžio figūra, apvalus užpakaliukas ir chirurgų dailinta krūtinė – štai, kokias Anastasijos figūros ypatybes socialiniuose tinkluose gali apžvelgti jos sekėjai.

Rusei būti lyginamai su K. Kardashian yra vienas malonumas, kiek anksčiau ji yra kalbėjusi, kad uoliai pluša sporto salėje, kad vieną dieną galėtų pasigirti dar įspūdingesniais sėdmenų raumenimis.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (48)