Ispanijos žiniasklaida šią savaitę skelbė, kad Madrido futbolo klubui kelia nerimą įtaka, kurią C. Roaldo gyvenimo būdas turi jo žaidimo rezultatams.

Pasak Ispanijos spaudos, portugalų puolėjas savo privačiu lėktuvu dažnai skraido į Šiaurės Afriką, kad pabūtų su 30 metų B. Hari.

Prancūzijos televizijos laidos „Touche pas a mon sport“ žurnalistas Danielis Riolo užsiminė, kad abu sportininkai yra daugiau negu draugai.
Žiūrovai studijoje aiktelėjo, kai D. Riolo pareiškė: „Ronaldo tris ar keturis kartus per savaitę skraido į Maroką pasiglėbesčiuoti su vienu savo draugu“.

Taip pat teigiama, kad C. Ronaldo pasidarė plastinę nosies operaciją.
Kasdienę sporto pokalbių laidą, kurią veda Estelle Denis, žiūri iki 400 tūkst. žiūrovų.

Tris kartus „Auksinio kamuolio apdovanojimą laimėjęs futbolininkas neseniai paskelbė virtinę nuotraukų iš savo atostogų, kurias praleido su B. Hari.

Vienoje nuotraukoje B. Hari laiko jį pakėlęs ant rankų, o antraštė skelbia: „Ką tik susituokę. Visuomet būsiu čia, kad tave paimčiau, brolau“.

Tarp kitų šios kelionės nuotraukų yra žvakių šviesos nušviestas kadras su tradiciniais marokietiškais patiekalais ir fotografija, daryta po poros „vestuvių“.

Šie pranešimai pasirodė nepaisant to, kad C. Ronaldo per visą savo karjerą turėjo romanų su daugybe gražuolių.

C. Ronaldo ilgą laiką draugavo su Rusijos modeliu Irina Shayk, o pastaraisiais mėnesiais buvo užmezgęs romanus su modeliais Alessia Tedeschi ir Maja Darving.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (298)