Milla, kuri atrodė nuostabiai, vilkėdama raudona „Donna Karan“ suknele, sakė, kad jų pirmagimė Ever Gabo Anderson labai nori mažos sesutės. „Nežinau, ką darytume, jei gimtų berniukas“, - sakė Milla.

Mažoji Ever taip pat neleidžia tėvams pirkti kūdikiui naujų drabužėlių – ne dėl to, kad pavydėtų. Paprasčiausiai ji nori dalytis drabužiais su sesute!

„Ji nuolat kartoja: „Nepirkite jai nieko naujo. Ji gali nešioti mano drabužius“, - sakė M. Jovovich ir juokdamasi pridūrė: „Ji mąsto taip ekonomiškai“.

Milla prisipažino, kad šiek tiek nerimavo, žengdama raudonuoju kilimu su pilvuku, nes jau seniai to nedarė. Tačiau atskleidė: „Esu labai laiminga. Šiandien jaučiuosi tikrai gerai“.

M. Jovovich apie savo antrąjį nėštumą paskelbė rugpjūčio mėnesį socialiniame tinkle „Facebook“, gerbėjams pranešdama, kad dėl džiugios priežasties nevyks filmuotis naujausiame „Resident Evil“ („Absoliutaus blogio“) tęsinyje.

„Iš pradžių tai turėjo būti pranešimas, kaip džiaugiuosi, kad skrisiu į Keiptauną filmuotis filme „Resident Evil: The Final Chapter“, - rašė ji. – Tačiau... su vyru Paulu sužinojome, kad laukiamės antrojo kūdikio!!!“.

Gerai pasvarstę, Milla ir jos vyras režisierius nusprendė atidėti filmo kūrimo darbus, kol gims kūdikis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją