Sh. Woodley apdovanota už geriausią veiksmo filmą, taip pat buvo įvertinta už geriausią duetą kine. Mylimiausiu dramos aktoriumi tapo Theo Jamesas.

J. Lawrence laimėjo net dvi nominacijas – ji pripažinta mylimiausia kino aktore ir mylimiausia veiksmo filmų aktore. Deja, nė viena aktorė „Nokia Theatre“ surengtoje apdovanojimų ceremonijoje nedalyvavo.

Aktorius Robertas Downey‘is Jr. taip pat pasiėmė net dvi statulėles – jis tapo mylimiausiu aktoriumi ir mylimiausiu dramos aktoriumi. Angelinos Jolie filmas „Maleficent“ („Piktadarės istorija“) pripažintas geriausiu filmu šeimai ir tiesiog mylimiausiu filmu.

Serialas „Grey‘s Anatomy“ („Grei anatomija“) tą vakarą susišlavė daugiausia trofėjų, tarp kurių geriausio draminio serialo, mylimiausio draminio televizijos aktoriaus ir aktorės. Televizijos serialų personažu, kurio žmonės pasigenda labiausiai, pripažinta buvusi serialo aktorė Sandra Oh.

Be apdovanojimų neliko Nathanas Fillionas ir Stana Katic. Britų atlikėjas Edas Sheeranas buvo pripažintas mylimiausiu atlikėju ir geriausio albumo autoriumi.

Tuo tarpu Benas Affleckas už darbą su 2010 metais įkurta organizacija „Eastern Congo Initiative“, padedančia karo krečiamo regiono gyventojams, buvo pripažintas Mėgstamiausiu humanitarinės pagalbos darbuotoju.

Prizą B. Affleckui įteikė kartu su juo filme „Batman v Superman: Dawn of Justice“ vaidinusi Amy Adams. Pats B. Affleckas prisipažino, kad tai apdovanojimas, kurio jis niekada nesitikėjo gauti.

„Man neįtikėtinai nepatogu... Savo gyvenime jaučiau pašaukimą daugeliui dalykų, bet iki šiol nebuvau tikras, ar humanitarinė veikla yra tarp jų. Jei atvirai, man sunku tai priimti, nes man teko garbė dirbti Konge ir visame pasaulyje su tiek daug nuostabių žmonių, kurie, galiu jus patikinti, šito nusipelnė kur kas labiau“, - kalbėjo B. Affleckas.

„Pasaulis kartais būna baisus ir siaubingas, jame vyksta blogų dalykų... Vienas būdas kovoti su siaubingais dalykais, kuriuos regime, yra įnešti šiek tiek gerumo ir parodyti, kad mūsų šalis nori ištiesti ranką ir padėti žmonėms“, - tęsė jis.

„Tai neįtikėtina garbė – nesakau, kad jos nusipelniau, bet man pasisekė patekti tarp daugybės, daugybės žmonių, kurie atliko tokį puikų darbą“.

Apdovanojimų renginio vedėjos Anna Faris ir Allison Janney pradėjo šou nuo parodijos, kurioje buvo vaizduojamas Faris vyras Chrisas Prattas. Jis gyrėsi savo sėkme po praėjusią vasarą pasirodžiusio populiaraus filmo „Guardians of the Galaxy“ („Galaktikos sergėtojai“), apsivertęs krūvomis kino scenarijų, tuo tarpu Faris mėgino jį įtikinti pasirūpinti jų mažuoju sūnumi Jacku.

Pats Ch. Prattas renginyje nedalyvavo, nes sėdėjo namuose su savo sūnumi, kuriam buvo atlikta akies operacija.

Renginio akimirkos - nuotraukų galerijoje:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)