Keturių vaikų mama 2013 metų balandį tikino, jog atsikratyti papildomų kilogramų jai padėjo sportas ir „sveika“ dieta: aktorė tvirtino valganti žuvį, daržoves, sriubas bei tokius užkandžius kaip ryžių paplotėliai, avokadai bei humusas. Tačiau naujoje knygoje ji prisipažįsta, kad sulieknėjo praktiškai marindama save badu.

„Tuo metu tikrai daug nesportavau, - rašo ji. – Taigi atsikračiau antsvorio senamadišku būdu. Jo principas – tiesiog laikyk savo su****ą burną užčiauptą ir laikykis oro dietos. Štai paskutinis mados klyksmas“.

T. Spelling teigia melavusi, nes manė, kad tiesa nepatiks jos gerbėjams. „Mano atstovas spaudai davė man aiškius nurodymus, kaip kalbėti apie lieknėjimą, - savo knygoje aiškina aktorė. – Moterys nenori žinoti, kad svorio netekau laikydamasi dietos, o ne sportuodama. Nenoriu būti subingalvė, kuri nesistengė. Taigi pasakiau, kad daug plaukiojau. Tai nebuvo geras pasirinkimas, nes iš tiesų temoku plaukti tik „šuniuku“.

Žvaigždė, kuri „Us Weekly“ balandžio 29 dienos numeriui pozavo vilkėdama bikinį, iš tikrųjų sakė, kad pradėjo plaukioti, nes tai daryti rekomendavo jos gydytojas. „Mano gydytojas rekomendavo, kad pamėginčiau plaukioti. Tai naudinga visam kūnui ir sumažina apkrovas, kadangi vandenyje būni besvoris“, - tuo metu aiškino ji. – Taigi nuo sausio mėnesio pradėjau plaukioti mūsų baseine. Neskaičiuoju grybšnių. Plaukioju, kol pavargstu, arba žaidžiu su vaikais „Marco Polo“.

Paklausta, ar norėdama sulieknėti taip pat laikėsi „griežtos“ dietos, T. Spelling atsakė: „Mes vadiname save mėgėjų pavalgyti šeima – mes mylime maistą! Deanas (McDermottas) yra geras virėjas, taigi net po mano nėštumo jis mėgino naujus receptus ir mes mėgavomės tais tobulais gurmaniškais patiekalais. Buvo sunku to atsisakyti“.

„Vienu metu buvau priversta jam pasakyti: „Prašau, išvirk man daržovių ant garų, kol sulieknėsiu!“, - kalbėjo ji apie savo vyrą. – Lioviausi valgiusi paprastuosius angliavandenius, cukrų ir dešreles. Taip pat beveik nebegerdavau vyno. Valgiau daug sušių“.

„Nėra jokios stebuklingos piliulės, - sakė ji „Us Weekly“. – Tačiau niekada neskaičiuodavau kalorijų . Aš stipriai tikiu sveika mityba“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (14)