„Žmonės į mane žiūri kaip į žmogų, kuriam pasisekė ir kuris tuo naudojasi, – pernai dienraščiui „The Daily Mail“ sakė Pippa. – Esą aš iš tiesų nedirbu, kad esu tik aukštuomenės atstovė – tai mane labai erzina – ir esą esu vakarėlių mergina be jokios vertės.“

Tad kokia ta Pippa?

Philippa Middleton gimė 1983 metais ir augo Bradfildo ir Baklberio kaimeliuose Berkšyro grafystėje. Kate yra vyriausia, o mažiau žinomas jos ir Pippos brolis Jamesas yra jauniausias. Pippa ir Kate augdamos daug pasiekė sporto srityje. Pippa net mokėsi elitinėje internatinėje mokykloje, gavo stipendiją.

Vėliau ji studijavo Edinburgo koledže, kur garsėjo savo darbštumu ir daug ryšių turinčiais draugais. 2007 metais ji baigė anglų literatūros studijas.

Po studijų ji persikėlė į Londoną, kur apsigyveno tėvų nupirktame 1,2 mln. JAV dolerių bute Čelsio rajone. Ji trumpai dirbo viešųjų ryšių firmoje, renginių organizacijoje kompanijoje „Table Talk“ bei internetiniame žurnale „The Party“, kuri leidžia jos tėvų kompanija „Party Pieces“.

Šią sėkmingai veikusią įmonę Pippos ir Kate tėvai Carole ir Michaelas įkūrė 1987 metais. Dabar, rodos, ji veiklos nebevykdo.

Pippos gyvenimas iš esmės pasikeitė tuomet, kai jos vyresnė sesuo 2011 metų balandžio 29 d. ištekėjo už princo Williamo. Pippa, arba tiksliau jos sėdynė, akimirksniu tapo garsi – užteko aptempta pamergės suknele palydėti seserį prie altoriaus.

Praėjus dienai po vestuvių, prie jos namų jau stovėjo paparacių minia ir šaukė jos vardą jai išeinant. Žiniasklaidos domėjimasis ją taip ir nesumažėjo. Pippos vardas sklido iš lūpų į lūpas, ir jau po kelių mėnesių ji sėdėjo Londono mados savaitės renginių pirmoje eilėje.

2012 metais žurnalas „Time“ įtraukė Pippą ir Kate į šimto įtakingiausių pasaulio žmonių sąrašą. „Kaip seserys dėl to jaučiasi? Jos nesako“, – pažymėjo žurnalas.

Vėliau tais pačiais metais Pippa išleido patarimų knygą „Celebrate: A Year of Festivities for Families and Friends“, joje patiekiama patarimų, kaip rengti šventes. Tiesa, knygą kritikai išjuokė, o žmonės jos taip ir nepamėgo. Pirmąją savaitę buvo parduota tik 2000 kopijų.

Vėliau jis rašė straipsnių žurnalui „Vanity Fair“, laikraščiui „The Telegraph“ bei žurnalui „Waitrose Kitchen“.

2014 metas Didžiosios Britanijos širdies fondas paskelbė Pippą savo ambasadore. Tas metais ji dviračiu nuvažiavo 3000 mylių per Ameriką, kad surinktų lėšų šiai organizacijai. Beje, Pippa labai mėgsta sportuoti: ji važinėja dviračiu, plaukioja, slidinėja, kopia į kalnus ir dažnai taip padeda įvairioms labdaros organizacijoms.

2015 metais Pippai nebuvo itin geri. Po trejų metų draugystės ji išskyrė su draugu Nico Jacksonu. Netrukus mergina susipažino su milijonieriumi Jamesu Matthewsu, o pernai liepą susižadėjo. Jų vestuvės turėtų įvykti gegužę.

Neseniai dienraščiui „The Daily Mail“ ji atskleidė, kad būti visuomenės akiratyje nėra lengva.
„Užsiauginau gana storą odą. Tačiau vienai su tuo susidoroti yra sunku. Susiduri su daugybe dalykų, kad ir už automobilių besislepiančiais žmonėmis, kurie iššoka su kameromis“, – sakė Pippa.
Ji teigia siekianti gyventi normalų gyvenimą. „Sunkiai dirbu. Esu ištikima savo vertybėms. Stengiuosi gyventi normalų gyvenimą, kaip ir daugelis mano draugų“, – sakė ji.
Tačiau kai ten bebūtų, mes žinome vieną – ką Pippa bedarytų, visas pasaulis (ir daugybė paparacių) ją stebės.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (17)