Minėta nuotrauka daryta jos tėvo Marko Evanso namuose Pietų Velse tuo metu, kai juodviejų santykiai dar buvo gerokai šiltesni nei dabar. Tėvas paliko šeimą, kai Adelei tebuvo dveji. Nors po to jie gana dažnai matydavosi, prieš dvejus metus atlikėja išsižadėjo savo gimdytojo tvirtindama, kad jis ją išdavė.

Naujausiame savo interviu žurnalui „American Vogue“ Adele atviravo: „Jeigu kada nors jį pamatysiu, spjausiu jam į veidą. Jis daugiau iš manęs jokių žinių negaus“.

Vis dėlto tėvas buvo šalia dukters tada, kai ji pirmą kartą paėmė į rankas gitarą, kurią jos motina Penny nupirko labdaros parduotuvėje. Mergaitė pasiėmė gautą gitarą su savimi, kai susiruošė važiuoti aplankyt savo tėvo.
Neseniai M. Evansas dalijosi prisiminimais: „Ji mokėsi groti klausydamasi senų bliuzo dainų, kurias grojo mano magnetofonas. Vėliau ji mėgindavo tuos garsus atkartoti. Jai puikiai sekėsi. Po keleto metų ji pradėjo grodama dainuoti“.

Dar po kelerių metų plastikinį žaislą pakeitė tikra gitara, o dabar Adele yra viena geriausių atlikėjų pasaulyje. Jos tėvo namai Pietų Velse toli gražu neprimena jos 7 milijonus svarų (apie 29 milijonus litų) kainuojančios vilos, į kurią Adele neseniai persikėlė gyventi. Čia ji su pasididžiavimu galės išdėlioti savo platininius bei auksinius diskus, šešias „Grammy“ ir dvi „Brit Awards“ statulėles.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)