Tiesa, pastarieji įrašai, kurie plinta socialiniuose tinkluose – čia atsidūrė neteisėtai. Lionelis su Antonella prašė savo svečių nefotografuoti ir nefilmuoti nieko mobiliaisiais telefonais, tuo labiau – neviešinti šventės akimirkų socialiniuose tinkluose.

Norėdami tvarkos ir nevaikyti aplink bėgiojančių paparacų, pora nusprendė, kad suteiks akreditacijas 150 žurnalistų bei leis fotografuoti ir kitaip fiksuoti oficialią ceremonijos dalį. Nė vienas žiniasklaidos atstovas nebuvo įleistas į pačią šventę.

Vis dėlto, ne visi draugai paisė Lionelio prašymo ir internete netrukus paplito slaptų vaizdelių. Vienas jų – pirmojo Lionelio ir Antonellos bučinio įrašas. Vaizdo įraše matyti, kad Lionelis norėjo aistringai pabučiuoti nuotaką, tuo metu Antonella tik kukliai pakštelėjo savo dviejų vaikų tėvui.

Šis įrašas kaip mat paplito socialiniuose tinkluose, o juo besidalijantys internautai negailėjo kritikos: „Ar tai pats nejaukiausias jaunavedžių bučinys istorijoje?“.

Kitame vaizdo įraše užfiksuotas jaunavedžių šokis. Tiesa, ne pirmasis ir ne toks tradicinis, kaip visi įpratę matyti. Vaizdo įraše Lionelis ir Antonella šoka sėdėdami bičiuliams ant pečių.

Draugai taip pat pasidalijo įrašu, kuriame matyti, kaip Lionelis ir Antonella paskelbiami vyru bei žmona.

Visas pasaulis stebėjo prabangią ceremoniją žiniasklaidos nuotraukose bei vaizdo transliacijose, tačiau, pasibaigus puotai, paaiškėjo, kad šventę temdė nesutarimai bei bandymas nustelbti nuotaką, rašo dailymail.co.uk.

Vienas didžiausių išsišokimų – Lionelio mamos Celios suknelės pasirinkimas. Moteris į ceremoniją atvyko pasipupšusi žemę siekiančia baltos spalvos suknele, dekoruota siuviniais.

Argentinoje, kone kaip ir visame pasaulyje, vestuvių dieną balta spalva priklauso nuotakai, tad toks Celios apdaras buvo palaikytas įžeidimu.

L. Messi artimas asmuo teigia, kad moterų nesusipratimai prasidėjo dar 2010 metais. Lionelio motina planavo keliauti pas sūnų į Ispaniją. Tuo metu Antonella jau gyveno su juo. Žiniasklaidai pasidomėjus apie Lionelio merginą, jo motina apsimetė, kad nė nežino, kas ji: „Antonella, Antonella... Kas ji tokia?“.

Argentiniečių žiniasklaida skelbia, kad bandymas nustelbti nuotaką nebuvo vienintelis šventę temdęs incidentas. Viešbutyje, kuriame vyko puota, buvo paruošti kambariai ir Antonellos, ir Lionelio artimiesiems. Tiesa, buvo griežtai paskirstyta, kad Lionelio šeima apsistos viename aukšte, o Antonellos – kitame. Teigiama, kad šeimos tarpusavyje labai nesutaria.

Nepaisant to, panašu, kad Lionelis ir Antonella savo draugams, artimisiems bei kolegoms surengė nepamirštamą puotą.

10 faktų apie Lionelio ir Antonellos vestuves:

1. Viešbutyje, kuriame vyko vestuvių ceremonija, dirbo 200 apsaugos darbuotojų;

2. Centrinėje Rosario (Argentinos miestas, kuriame vyko vestuvių puota) aikštėje buvo įrengtas milžiniškas ekranas, kuriame visi susirinkusieji galėjo stebėti oficialią vestuvių ceremoniją;

3. 150 žurnalistų buvo suteiktos akreditacijos ir galimybė dirbti specialiai įrengtame spaudos centre. Tiesa, nė vienas žurnalistas neturėjo galimybės laisvai judėti tarp svečių ir matyti intymias ceremonijos akimirkas iš arti;

4. Puotoje dalyvavo apie 260 kviestinių svečių. Tarp jų – futbolo pasaulio garsenybės bei nemenkas būrys pramogų pasaulio atstovų;

5. Ceremonijos metu nuotaka vilkėjo ispanų dizainerės Rosos Claros kurtą suknelę. Tiesa, dar gerokai prieš vestuves užsienio žiniasklaida atspėjo, kad nuotakos rūbą Antonellai kurs būtent ši dizainerė, kuri puošia ir Ispanijos karalienę Letizią.

6. Vestuvių organizatoriai buvo pasamdę 300 agentų, kurie „išvalė“ miestą nuo benamių, kad puotos metu atvykusiems svečiams Lionelio gimtasis miestas paliktų geresnį įspūdį;

7. L. Messi pasirūpino, kad prieš jo vestuves mieste būtų pasodinta daugiau gėlių, išvalytos bei dekoracijomis papuoštos pagrindinės gatvės. Pagrindinėje gatvėje vestuvių metu nebuvo prekiaujama vietiniu maistu (dėl netvarkingai atrodančių vietinių prekybviečių). Kai kuriose vietose buvo įrengti nauji šviesoforai;

8. Puotos meniu svečiai vaišinosi ne tik kepsniais ar kitais prabangiais patiekalais, jiems buvo siūloma paragauti argentinietiškų skanėstų ir net sušių;

9. Lionelis ir Antonella pažįstami 25-erius metus. Pirmą kartą Antonellą Lionelis pamatė būdamas penkerių, kai dar gyveno gimtajame mieste. Būdamas 13-os išvyko į Ispaniją, tačiau jų keliai vėl susikirto. Pora jau augina du sūnelius;

10. Vestuvės buvo surengtos viešbutyje, turinčiame laisvalaikio pranogų kompleksą bei kazino. Viešbutyje įrengti net 188 kambariai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (27)