Į dėl naujo įvaizdžio kilusią sumaištį aktorius laidoje „Entertainment Tonight“ savaitgalį šmaikščiai atsakė: „Man taip įgriso mano išvaizda besidomintys žmonės. Tai tiesiog genetika. Nuo manęs niekas nepriklauso“.

Netrukus aktoriaus tonas kiek surimtėja: „Jaučiuosi labai gerai. Jausmas nuostabus“.

Antradienį per interviu „SiriusXM“ S. Carellas prisipažino girdėjęs apie smagias žinutes socialiniame tinkle „Twitter“, susijusias su jo išvaizda.

„Man tai buvo nemenka staigmena. Vilkėjau mėlyną megztinį ir mūvėjau baltus džinsus. Panašu, kad toks derinys ir padarė savo darbą. Man reikia įsisąmoninti, kad ten aš – tik pažiūrėkite“, – sako aktorius.

„Manau, kad šiuo atveju juokingiausia yra pačios situacijos ironija. Akivaizdu, kad tiesiog atrodau kaip eilinis vyrukas, bet štai pakako kelių kokybiškų nuotraukų, kurias padarė savo darbą išmanantys žmonės, ir tapau kone sensacija. Tai tiesiog juokinga“, – kalbėjo S. Carellas.
Netikėtu įvaizdžiu sužibusio aktoriaus nuotraukas skelbė GQ ir „Harper‘s Bazaar“.

„Kaip per vieną naktį Steve‘as Carellas tapo sekso simboliu?“, – dūsavo viena žurnalo skaitytoja.

Straipsnyje apie aktoriaus įvaizdžio pokyčius teigiama, kad kultinio serialo „Ofisas“ žvaigždė „iš eilinio rudaplaukio aktoriaus tapo solidžiu svajonių jaunikiu“.

„Harper‘s Bazaar“ taip pat pastebi, kad naujasis komiko stilius – „sidabrinio lapino tiesiai iš J. Crew katalogo įvaizdis“.

S. Carellas, kuris nuo 1995 metų laimingai vedęs Nancy, visą pasaulį sužavėjo mėlynų marškinių, tamsiai mėlyno megztinio, šviesių kelnių ir juodų laisvalaikio batų deriniu.

„Geriausia reakcija į aktoriaus išvaizdą – „o vaikeli“, – pridūrė „Harper‘s Bazaar“.

Komplimentai liejosi ir socialiniame tinkle „Twitter“.

„Pasiimkite savo Goslingą ir Zayną Maliką – duokite man Steve‘ą Carellą“, – teigia socialinio tinklo vartotoja @GilkeAsCharged.

„Jeigu negeidėte S. Carello 2006 metais, nenusipelnėte jo 2017 metais“, – juokauja kita gerbėja.

Dar viena „Twitter“ naudotoja prisiminė 2011 metų romantinę komediją „Crazy Stupid Love“ ir pareiškė, jog S. Carellas pagaliau praktiškai pasinaudojo patarimais, kuriuos jam filme davė Ryano Goslingo vaidintas personažas.

„2017 metų Steve‘as Carellas – 2011 metų Steve‘as Carellas, padaręs išvadas po žmonos išdavystės filme „Crazy Stupid Love“, – teigiama viename komentare.

Aktoriaus įvaizdžio pokyčiai:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)