Holivudo žvaigždė, karštu žurnalo reportažu mininti savo 30-ąjį gimtadienį, šiame interviu kalba apie tai, kaip mokosi pamilti savo kūną po gimdymo ir viršelyje demonstruoja neįtikėtinai liekną liemenį, rašo dailymail.co.uk.

Keira, privertusi žmones spėlioti, kokį vardą davė savo dukrelei, atvirai kalbėjo apie „labai pirmykštę meilę“ savo naujagimei ir teigė, kad labai didžiuojasi savo kūnu, kuris padėjo išnešioti ir susilaukti kūdikio. 

„Tai nėra malonu, - sakė ji apie miego trūkumą. – Niekada nemaniau, kad iš tikrųjų galėsiu tai padaryti per tą laiką, per kurį padarau. Kaip moteris, taip pat turiu pasakyti, kad nekenčiu kai kurių savo kūno dalių“.

„Tenka išgyventi tuos momentus, kai pasižiūri į veidrodį ir pagalvoji: „Ech, jei tik turėčiau kitokias kojas, kitokias rankas ar ką kita“. 

„Atlaikai nėštumą, gimdymą, tuomet maitini kūdikį ir galvoji: „Oho, mano kūnas yra absoliučiai neįtikėtinas. Daugiau niekada nesakysiu, kad jis man nepatinka, nes jis tai padarė ir tai, po velnių, yra nepaprasta“, - sakė aktorė.

K. Knightley su vyru Jamesu savo pirmojo vaiko susilaukė vos prieš tris mėnesius, po dviejų santuokos metų.
Keira Knightley ant "Elle" viršelio
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (10)