Prieš tai niekur neskelbtas laiškas kitą savaitę bus parduodamas aukcione. Jame Madonna teigia, kad pastaruoju metu „jaučiasi prislėgta“, „tarsi ne savame kailyje“. Dar teigia, jog jau „verčiau mirs, nei bus tokia kaip tos moterys“.

Popkaralienė Madonna laiške skundžiasi paskutinių projektų nesėkme: „Papiktinau tiek daug žmonių, dabar mane baudžia. Esu priversta tyliai sėdėti kamputyje ir stebėti, kaip mano per tokius vargus sunkiai pramintu taku eina žymiai nuobodesni ir ne tokie įdomūs žmonės“.

„Greičiausiai panašiai jautėsi juodaodžiai, kai sėkmės olimpe atsidūrė Elvis“, – laiške samprotauja Madonna.

„Labai erzina skaityti, jog Whitney Houston džiaugiasi muzikine karjera, apie kurią svajoju aš, o Sharon Stone kine turi tai, ko niekada neturėsiu“, – draugui laiške skundžiasi Madonna.

„Tikrai nenorėčiau būti nė viena iš jų, verčiau jau mirčiau. Jos vidutinybės, o kažkodėl pristatomos kaip dorybių įsikūnijimas. Mane tokie palyginimai žeidžia“, – rašo popkaralienė.

„Viskas, ką darau, originalu ir labai tikra. Kurdama atiduodu visą save – tiek į knygą, tiek į muziką sudėjau visą save. Kaip apmaudu, kad visos pastangos man sukelia tik galvos skausmą ir širdgėlą“, – skundžiasi Madonna.

Laiškas buvo parašytas paskutinį XX amžiaus dešimtmetį. Jame Madonna greičiausiai užsimena apie 1992 metų fotoalbumą „Sex“ ir albumą „Erotica“, dalis kurio buvo uždrausta.

„Nemanau, kad, norėdama sulaukti pripažinimo, imsiu žaisti jų žaidimus. Tam esu pernelyg protinga, man tiesiog neleistų savigarba“, – rašo Madonna.

Popkaralienė, kuri pirmąją iš septynių „Grammy“ statulėlių pelnė būtent 1992 metais, bičiuliui rašo, kad „greičiausiai gimė netinkamu laiku, netinkamoje vietoje ir ne tos lyties“.

Laiško pabaigoje Madonna prisipažįsta, kaip jaučiasi, rašydama šį laišką: „Jaučiuosi taip, tarsi nebūčiau nuveikusi absoliučiai nieko, neturiu šeimos, nieko neturiu. Mano gyvenime nėra nieko pastovaus ir apčiuopiamo. Perspektyvos juodos, juodos ir dar kartą juodos, štai kodėl dabar netinku nei tau, nei kam nors kitam. Privalau atgauti pasitikėjimą savo jėgomis ir susigrąžinti gyvenimo džiaugsmą“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (27)