Pastaruoju metu garsioji manekenė socialiniuose tinkluose vis dažniau dalijasi ir kadrais, kuriuose ji pozuoja vilkėdama vien bikinį. Pastarieji buvo užfiksuoti Montanoje (JAV). Gerbėjai negaili komplimentų sakydami, kad nuo 1992-ųjų Holivudo sekso simboliu laikyta garsenybė ir šiandien gali drąsiai lipti ant podiumo, skelbia dailymail.co.uk.
Kiek anksčiau ji yra prasitarusi, kad geriausia mankšta yra šokis. „Šoku taip, lyg niekas nematytų ir tol, kol išprakaituoju. Tai gerai tiek mano kūnui, tiek protui", - aiškino aktorė.

Family boating day. #Montana #summer17

Публикация от Sharon Stone (@sharonstone) Июл 20 2017 в 5:49 PDT

Tris vaikus auginanti Sh. Stone yra ne kartą atskleidusi, kad motinystė jai tapo vienu sunkiausių gyvenimo išbandymų, nes norėdama susilaukti atžalų ji ne kartą patyrė skausmingas neišnešiotų vaikelių netektis. Tad galiausiai nusprendė įsivaikinti.

#MondayMood 😎

Публикация от Sharon Stone (@sharonstone) Май 1 2017 в 8:32 PDT

„Esu dėkinga, kad mano vaikai pasirinko mane. Aš - laiminga mama. Motinystė man neatėjo lengvai. Tačiau ji atėjo su mano angelų meile. Mes esame laiminga ir sėkminga šeima. Mes visada turime pasirinkimą, ko galime išmokyti savo vaikus. Tad turime išlikti pavyzdžiu jiems ir mokyti mylėti. Jie yra mano energijos ir laimės šaltinis", - sakė ji.

Its takes four people to put together a mouse house. #summer17 #family #🐭

Публикация от Sharon Stone (@sharonstone) Июн 28 2017 в 4:13 PDT

Dar 1998 m. ji ištekėjo už amerikiečių žurnalisto Philo Bronsteino. Pora 2000 m. įsivaikino pirmąją atžalą. Ir nors 2003 m. jie išsiskyrė, palaiko gana draugiškus santykius. Dar du vaikus Sh. Stone įsivaikino būdama vieniša.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (19)