Į Vilniaus oro uostą grupė atvyko likus kone parai iki koncerto privačiu lėktuvu. Tiesa, privačui lėktuvu skrido tik grupės nariai, visa kita komanda atvyko kitu lėktuvu, tačiau panašiu metu, kaip ir garsenybės.

Pro VIP oro uosto atvykimo salę į pasitikusius „Mercedes Benz“ autobusiukus sėdusi grupė pasirodė gerokai draugiškesnė nei yra piešiama užsienio žiniasklaidoje. Kone pusantros valandos šalia oro uosto kantriai vaikštinėjo ir Liutauras. „Nesu grupės „Nickelback“ gerbėjas, – nustebino DELFI žurnalistus vyras, tačiau vėliau paaiškino savo tikslą. – Kolekcionuoju parašus.“

Vyrui pavyko gauti trijų grupės narių parašus. „Chadas net pakalbėjo šiek tiek, tik Ryanas nepasirašė“, – šyptelėjo akivaizdžiai nauju laimikiu besidžiaugiantis vyras. Liutauras buvo pasiruošęs kiekvieno grupės nario nuotraukas A4 formatu bei vieną bendrą tokio pat dydžio nuotrauką.

"Nickelback" atvyko į Vilnių

Beje, prie oro uosto lūkuriavo du juodos spalvos vienatūriai „Mercedes Benz“, tačiau grupės nariai susėdo į vieną iš jų, kitame tik susidėjo kelis nedidelius lagaminus.

Iš oro uosto grupė patraukė į viešbutį Vilniaus centre. Sostinėje jie praleis visą naktį, į Kauną, kur vyks koncertas, patrauks tik rytoj.

Pirmą kartą Lietuvoje koncertuosiantys „nickelback'ai“, interviu su DELFI metu tikino, kad į „Žalgirio“ areną susirinkusi minia būtinai išgirs ir legendinę jų dainą „How You Remind Me“.

„Būtinai! Apskritai yra kelios dainos, kurios tapo tarsi neatsiejama „Nickelback“ grupės dalis, tad jas būtinai atliksime“, – interviu metu kalbėjo Mike'as Kroegeris.

Į Lietuvą atvykstantys kanadienčiai pateikė ir nemenką pageidavimų sąrašą, kuriame kai kurie dalykai pažymėti didelėmis raidėmis.

"Nickelback" atvyko į Vilnių

Siekdami kuo energingiau pasiruošti įspūdingam koncertui, rokeriai prašė pasirūpinti ypač stipria kava – pageidavimų sąraše žodžiai „super stipri“ yra parašyti gerai matomu dideliu šriftu. Be įprastinių įvairių rūšių vaisvandenių, arbatos, sulčių, pieno, gazuoto ir negazuoto mineralinio vandens buvo pageidauta ir alkoholinių gėrimų. Persirengimo kambariuose bus alaus, viskio, likerio, degtinės, džino, raudono ir balto vyno.

Maistui rokeriai nėra išrankūs, tačiau atskirai išskyrė, kad būtų specialaus maisto be glitimo, skirto to netoleruojantiems asmenims. Pusryčiams pageidauta įprasto meniu: šviežių riestainių, įvairių rūšių jogurtų, sūrių, mėsos, laisvai auginamų vištų kiaušinių, vegetariškos mėsos gaminių ir įvairių vaisių.

Pietums bus patiekta karšta sriuba, įvairūs užkandžiai, daug ir įvairių daržovių, tuno salotos, mėsainiai, dešrainiai, žuvis su bulvytėmis ir vegetariški patiekalai.

Vakarienės metu bus stiprinamasi karštaisiais mėsos, žuvies ir vegetariškais patiekalais, daržovėmis ir vaisiais, įvairiais užkandžiais ir desertais.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (40)