„Noriu per savo laidotuves matyti penkiais skirtingais akcentais verkiančią Meryl Streep. Nenoriu jokių panegirikų. Noriu, kad Bobby Vintonas paimtų mano galvą ir sudainuotų „Mr. Lonely“. Mirusi noriu atrodyti nepakartojamai – daug geriau nei gyva. Noriu būti palaidota su Valentino suknele ir Harry Winstono (garsus amerikiečių juvelyras, - DELFI) sukurta ant kojos kabinama kortele su mirusiojo duomenimis. Noriu palankaus vėjo, kad man gulint karste mano šukuosena atrodytų kaip Beyoncės“, - yra sakiusi J. Rivers.

Viename interviu užsienio žiniasklaidos paklausta, kokią frazę ji norėtų matyti ant savo antkapio, moteris atsakė: „Parašykite, kad buvo labai smagu“ (angl. Shared a Great Time).

J. Rivers Anapilin iškeliavo ketvirtadienio popietę, po balso stygų operacijos, kurios metu gydytojams teko sukelti dirbtinę komą.

Sekmadienį įvyko paskutinis atsisveikinimas su velione. Komikės laidotuvės vyko Emanu-El šventykloje, Mahatane. Kol kas dar nėra žinoma daugiau detalių apie garsenybės laidotuves ir ar gerbėjams buvo leista pagerbti ir atsisveikinti su J. Rivers.

Taip pat lieka paslaptyje, ar šeimos nariai išpildė jos norą laidotuves paversti Holivudo vakarėliu.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (30)