Visai neseniai šioje ligoninėje lankėsi ir Didžiosios Britanijos karalienė Elizabeth II.
Karalienė Elžbieta II lanko Mančesterio išpuolio metu sužeistus vaikus

A. Grande, penktadienį atvykusi į Mančesterį, užsuko į ligoninę ir atidavė duoklę savo gerbėjams, jų šeimos nariams ir sužeistaisiais besirūpinantiems gydymo įstaigos darbuotojams.

„Niekada nemačiau savo dukters Jaden tokios laimingos. Net apsiverkiau“, - socialiniame tinkle rašė vienos iš nukentėjusiųjų tėvas Peteris Mannas.

💛

A post shared by Ariana Grande (@arianagrande) on Jun 2, 2017 at 4:48pm PDT

A. Grande šiandien sugrįžo į Mančesterį, kur pasirodys koncerte, skirtame pagerbti per jos ankstesnį pasirodymą šiame mieste įvykdyto teroro išpuolio aukas.

Mančesterio futbolo stadione „Old Trafford“ vyksiančiame koncerte taip pat pasirodys Justinas Bieberis, grupė „Coldplay“, Katy Perry, Miley Cyrus, Pharellas Williamsas, atlikėjas Usher ir grupė „Take That“.

„Mes neatsitrauksime ir nepasiduosime baimei. Mes neleisime, kad tai mus skaldytų. Mes neleisime triumfuoti neapykantai“, – pranešime spaudai rašė A. Grande.

„Turime atsakyti į šį smurtą susitelkdami, paremdami vieni kitus, stipriau mylėdami, garsiau dainuodami ir būdami malonesni bei dosnesni nei iki šiol“, – pridūrė ji.

Dainininkės koncerte Mančesteryje prieš savaitę buvę žmonės į būsimą renginį galės patekti nemokamai.

Nuotraukos, padarytos po Mančesterio teroro akto:

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (22)