Anot Holivudo žvaigždės, draugystė jai kėlė daug streso, nes buvo itin vieša.

„Žmonės taip stipriai norėjo, jog mes būtume kartu, kad santykiai virto produktu. Tai jau nebuvo panašu į tikrą gyvenimą ir man tai kėlė šleikštulį“, – pasakojo 26-erių aktorė.

Ne vienerius metus trukę santykiai baigėsi, kai K. Stewart buvo nufotografuota meiliai besibučiuojanti su režisieriumi Rupertu Sandersu, kuris tuo metu buvo vedęs.

„Aš nesu tipiška šou pasaulio atstovė. Bet tuo pačiu aš labai noriu, kad žmonės mane matytų ir suprastų tinkamai“, – sakė žvaigždė, kurią šiuo metu kino teatruose galima pamatyti naujausiame Woody Alleno filme „Aukštuomenės klubas“.

Beje, ji jau kurį laiką neslepia savo homoseksualumo ir draugauja su Alicia Cargile.

„Aš ir toliau slėpčiau savo mylimus žmones, bet kai ėmiau susitikinėti su merginomis, man tai pasirodė puiki galimybė skleisti pozityvumą. Vis dar norėčiau turėti privatų asmeninį gyvenimą, bet negalėčiau susitaikyti su mintimi, jog homoseksualumas užtraukia gėdą. Jaučiuosi lyg būčiau kažką skolinga visuomenei“, – atviravo K. Stewart.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (44)