12
Kitas

Garsenybės, kurių žiedai – tikra beskonybė

Įspūdingiausi sužadėtuvių žiedai

Kate Middleton aštuoniolikos karatų sužadėtuvių žiedas su safyru, kurį kažkada mūvėjo velionė princesė Diana. Safyrą taip pat supa 14 deimantų.

Kate Middleton

George'as Clooney sužadėtuvių žiedui su septynių karatų kvadratinės formos deimantų nepagailėjo 40 tūkst. JAV dolerių. Ir nors jos sužadėtuvių žiedas yra vienas geriausių Holivude, Amal su tuo nesutinka! Skelbiama, kad žmogaus teisių advokatė mano, jog žiedas yra per didelis ir ji norėtų šiek tiek „paprastesnio sužadėtuvių žiedo“, kurį galėtų mūvėti eidama į teismą.

Amal Clooney

Kanye Westo Kim Kardashian išrinktas pats žiedas yra subtilus, kad visas dėmesys būtų sutelktas į 15 karatų deimantą.

Kim Kardashian

Mariah Carey tikrai negalėjo praleisti progos pasipuikuoti žiedu, kurį jai piršdamasis padovanojo milijardierius Jamesas Packeris. Ir kas galėtų ją kaltinti. Juk tai žiedas su 35 karatų deimantu.

Mariah  Carey

Miley Cyrus vėl mūvi žiedą, kurį jai padovanojo Liamas Hemsworthas, su kuriuo jie tai išsiskiria, tai susitaiko. XIX amžiaus žiedą puošia 3,5 karato apvalus deimantas, o pats žiedas pagamintas iš 18 karatų aukso.

Miley Cyrus

Ryanas Reynoldsas tapo vienu iš retų Holivudo aktorių ir Blake Lively padovanojo rausvo aukso žiedą su ovalo formos 12 karatų deimantu.

Blake Lively

Nicole Richie sužadėtuvių žiedas yra itin originalus. Jį puošia keturių karatų deimantas ir aštuonkampio formos apvadas.

Nicole Richie

Nikki Reed neseniai prasitarė, kad sužadėtuvių žiedas, kurį jai padovanojo Ianas Somerhalderis jai patinka „labiau nei bet kas pasaulyje“. Ir tai tikrai nestebina! Jį puošia keturių karatų apvalus deimantas ir aplinkui išdėstyti deimantai.

Nikki Reed
12
Kitas

Garsenybės, kurių žiedai – tikra beskonybė

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (11)