Neseniai susižadėjusi žvaigždė puošia žurnalo „Brides“ balandžio-gegužės mėnesių numerį. Aktorė žurnalo fotosesijai vilkėjo „Oscar de la Renta“, „Monique Lhuillier“ ir „Marchesa“ sukneles. H. Panettiere taip pat labai atvirai kalbėjo apie savo santykius su sužadėtiniu boksininku Vladimiru Klyčko.

Pora susitiko labdaros renginyje. Aktorė papasakojo apie judviejų pirmą pokalbį: „Aš pasakiau – tu esi milžiniškas, o jis pasakė – tu smulkutė! Štai taip“.

Paklausta apie sužadėtuves, H. Panettiere neatskleidė intymių detalių, tačiau pasakė, kad mylimasis pasipiršo prasmingai. „Aš to nelaukiau, - sakė aktorė. - Galiu tik pasakyti, kad tai buvo paprasta, nuoširdu ir labai miela“.

Hayden su jauduliu laukia šeimyninio gyvenimo, tačiau ji daugiausia lūkesčių sudeda į konkretų santuokos aspektą. „Jos pagrindą, - atskleidžia žvaigždė. - Aš visada norėjau šeimos. Tu to ieškai, ieškai ir ieškai, o kai tai nutinka, jaučiuosi taip, lyg tai man suteiks ramybės jausmą“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (36)