Išleidusi savo vyrą į vieno bičiulio vestuves, 31 metų K. Middleton nusprendė visą popietę skirti tik sau. Būsimoji karališkoji mamytė, mūvėjusi juodomis kelnėmis, avėjusi balerinų stiliaus lygiapadžiais bateliais ir vilkėjusi madingu lietpalčiu, o savo ilgus plaukus susirišusi į uodegą, atrodė atsipalaidavusi ir spindinti. Apžiūrinėdama dirbinius prekyvietėje „Youll's Antiques“, ji švelniai ranka lietė savo pilvuką, pūpsantį pro prasegtą lietpaltį.

„Kate atrodė tikrai laiminga“, - apie hercogienę, kurią lydėjo vienas apsaugininkas, „Us Weekly“ sakė liudininkas. - Oras buvo šiek tiek vėjuotas, tačiau vaikštinėdama po miestą ji šypsojosi... Jos pilvukas dabar jau tikrai didelis!“.

„Kate, atvykusi į savo tėvų namus, dažnai eina Hangerforde apsipirkti. Ji turi gerą uoslę britų antikvariniams daiktams“, - pridūrė vienas vietos gyventojas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (19)