„Tai taip atjaunina odą ir pagyvina, - savo kosmetikos linijos produktais džiaugėsi 29 metų iš Australijos kilusi gražuolė vasario 26 dieną Niujorke vykusiame „Victoria's Secret“ renginyje. - Aš privalau prieš naktį veidą pasitepti rožiniu aliejumi, nes jis odai sugrąžina visas būtinas riebalų rūgštis, kovoja su senėjimu bei puikiai atgaivina“.

„Mes sulaukėme tokių nuostabių atsiliepimų, - pridūrė M. Kerr. - Aš pati matau, kaip tai padeda mano odai, tačiau labai džiugina ir puiki reakcija, kurios sulaukiame kasdien“.
Miranda Kerr ("Instagram" nuotr.)

Modelis neslepia pasididžiavimo tuo, kad jos grožio produktų linija, pasirodžiusi 2009 metų lapkritį, tapo tokia populiari. „Tai buvo mano idėja, mano vizija, mano koncepcija, tad susiradau laboratoriją ir pradėjau dirbti su organinės chemijos specialistais“, - aiškina modelis.

Kai nedirba, tamsiaplaukė gražuolė laiką leidžia su dvimečiu sūneliu Flynnu, kurio susilaukė su sutuoktiniu aktoriumi Orlando Bloomu. „Jis turi savo vaikišką rojalį ir jam labai patinka prie jo sėdėti ir groti, - apie savo sūnų pasakoja ji. - Dar jis turi nedidelę plastikinę fleitą ir ja groja“.

Jeigu sūnus vieną dieną nuspręstų imtis muzikinės karjeros, tėvai Flynno sprendimą tikrai palaikytų. „Man regis, kad kokią veiklą Flynnas bepasirinktų, mes jį padrąsinsime, - aiškina M. Kerr. - Mes raginsime jį būti tuo, kuo jis norės ir visiškai nenorime jam kelti kokių nors reikalavimų. Aš tik noriu jį palaikyti ir leisti jam augti nuostabiu žmogumi, kokiu jis jau yra“.

Modelis prisipažino, jog artimiausiu metu neketina savo sūnui padovanoti broliuko ar sesutės. „Mums patinka būti trise, - kalbėjo ji apie gyvenimą su Flynnu ir Orlando. - Tai taip intymu“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (10)