Juostos „Geležinis žmogus 3“ („Iron Man 3“) žvaigždė, turinti aštuonerių metų dukrą Apple ir dvejais metais jaunesnį sūnų Mosesą, papasakojo apie pastaraisiais metais patirtą skausmingą persileidimą ir tai, kaip jis paveikė jos sprendimą dėl trečios atžalos.

„Mano vaikai manęs nuolat prašė, kad susilaukčiau kūdikio, - atviravo G. Paltrow. - Aš galėjau susilaukti dar vieno. Ilgiuosi savo trečiojo. Galvoju apie tai“.

„Deja, laukiantis trečiojo man nepasisekė, - toliau pasakojo aktorė. - Nesusiklostė ir aš vos nemiriau. Tad ėmiau svarstyti – gerai taip ar turėtume prie to grįžti ir dar kartą pabandyti?“.

Keturiasdešimtmetė G. Paltrow didžiuojasi, kad kartu su ketveriais metais jaunesniu Ch. Martinu yra geri tėvai. „Mes abu atsidavę tėvystei, visus sprendimus priimame kartu ir atsiremiame vienas į kitą, kai reikia paramos. Chrisas vaikams yra labai geras ir žinojimas, kad turi vaikų su tokiu geru žmogumi, viską labai palengvina, - samprotavo aktorė. - Nepriklausomai nuo to, kas vyksta mūsų santuokoje, aš išsirinkau geriausią tėvą“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją