Didžiąją koncerto dalį S. Gomez praleido demonstruodama tobulas kojas, tačiau, panašu, kad tiek daug paslapčių atskleisti ji tikrai neketino.

Pasirodymo metu dainininkė demonstravo puikią nuotaiką, noriai koketavo su gerbėjais ir rodė seksualiai apnuogintą nugarą. Galbūt taip S. Gomez norėjo parodyti neliūdinti dėl buvusio mylimojo Justino Bieberio romano su padavėja iš Las Vegaso Jordan Ozuna?

Neseniai S. Gomez artimas šaltinis sakė: „Selena turi daug veiklos – laiką leidžia su mama ir mažąja seserimi, linksminasi su draugais, kuria muziką. Liūdėti dėl Justino ji paprasčiausiai neturi kada. Ji puikiai mato, kaip jis pasikeitė, ir su tuo žmogumi nebenori turėti nieko bendro. Apie tą merginą ji irgi nieko nežino, tad ir nesuka galvos. Ji tiesiog gyvena toliau ir džiaugiasi, kad tą patį daro ir Justinas“.

Panašu, kad paskelbtos pikantiškos nuotraukos dainininkės nuotaiką bent trumpam sugadins.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (76)