Kaip praneša žurnalas „Us Weekly“, 52-jų metų aktorius pasipiršo savo 36-erių metų libanietei draugei atostogų Meksikoje metu.

Balandžio 23 dieną sužadėtiniai buvo pastebėti viename Holivudo restorane. Pasak liudininkų, pora šventė savo sužadėtuves. Taip pat aktorius vienam iš restorano lankytojų papasakojo apie planuojama šventę.

Kaip praneša e.online.com, kitą vakarą neįvardintas šaltinis pastebėjo ant A. Alamuddin bevardžio piršto didžiulį žiedą. C. Clooney ir jo išrinktoji vakarieniavo restorane kartu su modeliu Cindy Crawford ir jos vyru Rande'u Gerberu.

Neseniai šaltinis "Us Weekly" papasakojo, kad aktorius labai džiaugiasi šiais santykiais.

„Tai harmoningiausi santykiai, kokius George'as yra turėjęs. Jis atrodo neįtikėtinai laimingas. Amal yra labai miela ir protinga mergina, turinti savo mintis ir idėjas. Amal nesutiks su viskuo, ką George'as pasakys“, - pasakojo šaltinis.

A. Alamuddin gimė Libano sostinėje Beirute. Studijavo teisę Oksfordo universitete, taip pat gilinosi į teisės žinias Niujorko teisės mokykloje. Šiuo metu ji gyvena Londone. Amal laisvai kalba prancūzų, arabų ir anglų kalbomis.

Amal ne tik graži, bet ir išsilavinusi – yra teismo bylų advokatė, jos specializacija – tarptautinė teisė, žmogaus teisė, ekstradicija ir baudžiamoji teisė. Regis, ji ir Holivudo gražuolis, politikos aktyvistas turi apie ką pasišnekėti. A. Alamudin nebijo viešumos. Šiuo metu ji atstovauja „WikiLeaks“ įkūrėjui J. Assange‘ui jo ekstradicijos byloje su Švedija.

George'as Clooney ir Amal Alamuddin
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (67)